REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Se SCHIMBĂ ȘEFII într-o VESELIE, la POLIȚIA județului Constanța

Se SCHIMBĂ ȘEFII într-o VESELIE, la POLIȚIA județului Constanța

Replica API 8 iulie 2020 | 12:39 14194

După ce Constantin Dancu a fost ”scos la pensie”, la ordinul ministrului Marcel Vela, în locul său fiind împuternicit Constantin Adrian Glugă, iar adjunctului Marin Dincă i-a fost încetată împutenicirea, fiind înlocuit de Marian Nucu, care a condus Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța, iată că noi schimbări au avut loc.

Marian Nucu, Constantin Adrian Glugă, Mircea Vizitiu

Astfel, la șefia Secției 4 Poliție a revenit Marius Ghiță, care a fost adjunctul Poliției Municipiului Constanța, iar șef la Poliția Municipiului Constanța este acum Liviu Lazăr (care a fost șef la Secția 2 Poliție).

Marius Ghiță

Iată șefii structurilor de Poliție, la momentul actual:

La Secția 1 Poliție este la conducere Aurelian Boboc, la Secția 2 Poliție, Constantin Bogdan Moroianu, Secția 3 Poliție: Laurențiu Carp, Secția 4 Poliție: Marius Ghiță, Secția 5: Iulian Mădălin Ivanov, iar la Poliția Mamaia este Romeo Titi Florea.

Laurențiu Carp

La conducerea Poliției Municipiului Constanța este Liviu Lazăr. Șeful Poliției Mangalia este Cristian Popescu, la Medgidia este adjunctul Eugen Tomescu, la Cernavodă: Adrian Dumitrașcu, la Hârșova: George Marcu, La Murfatlar: Marian Moroianu, la Eforie: Gabriel Coteanu, la Băneasa: Vasile-Cristian Olaru, la Năvodari: Vasilică Ivan, la Techirghiol: Nicolae Grosu, la Negru Vodă: Ionel Mitu, la Ovidiu: Mădălin Laurențiu Făget, la Costinești: Dorel Răcaru, la Vama Veche: Marius Popescu, iar la Neptun s-a întors Marin Dincă.

Șef nou și la Serviciul Rutier Constanța

Totodată, a fost schimbat șeful și la Poliția Rutieră Constanța! Ciprian Sobaru a fost mutat la conducerea Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative din cadrul IPJ Constanța.

Serviciul Rutier ar urma să fie condus de fostul șef al Serviciului de Ordine Publică, Constantin Stoian.

La șefia IPJ Constanța se află Constantin Adrian Glugă, iar adjuncți: Mircea Vizitiu și Marian Nucu.

Liliana IONIȚĂ

Citește și: OFICIAL! Iată cine este șeful IPJ Constanța! Adjunctul vine de la MASCAȚI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Navodariul are sef destept. In 2 ani a arestat cateva corve si ceva bataisi. Nu se atinge de rechini ca nu-i pescar.
1
0
de politisti nu sunt in stare sa aresteze 50 de rechini proxeneti din Cernavoda.
1
0
Popa ionut rezolva orice problema cu 100euro spaga.Are nevoie de bani sa repare tirul .
2
0
lazar joaca fotbal si face sprituri cu vizitiu de aia e bun.Asa a fost bun si sef la SIPI Constanta la casti, cand era Geo Popa sef, etc.
2
3
BRAVO CLAUDEULE MI AI LUAT O NAINTE LA POL HARSOVA POATE ADUCI SI ROTIERA TE RUGAM CET HARSOVENI
1
0
Credeai ca esti nemuritor pe functie. Viata ti a aratat ca nu.Ai distrus viitorul si familiile multor subordonati si uite ca a venit ziua sa pleci acasa fara lauri.Ai furat si luat spaga din toate pozitiile.Niciun sef de politie nu a furat cat ai furat pana in prezent.Catelul de sobaru ti a fost trimis la Caziere.Mica ta unealta merita sa fie scos pe strada,la patrulare.
15
1
gata , fatalau omul cu freza de ginere mort trebuie sa reduca un post de purtator de cuvant , adica postul de taiat frunze la caine pe care a fost angajata sotia acestui sobar ptr avizele date gandurilor cretine si spaguite ale prostului de babu: stalpisori , sensuri giratorii fara numar , sensuri unice care provoaca mai mult strangularea circulatiei pe alte strazi , precum si cea mai mare gandire din creierul f mic al idiotului , care a fost OPRIREA SEMAFOARELOR...!
15
2
Sobarule a plecat Dancu, in secunda 2 ai sarit din schema.
21
3
Nu e singurul serios Lazar. Pe Carp il cunosc din Ovidiu. E om cu caracter. Asa ca nu etichetati gratuit
24
1
Singurul politist adevarat si serios este Lazar
22
4
Din tot pomelnicul asta, singurul politist adevarat, cu scoala si experienta si cu respectul subordonatilor este Lazar Liviu. Felicitari celor care inca mai promoveaza valorile in sistemul politienesc!
37
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369