REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

SECHESTRATĂ și BĂTUTĂ în CASA SOCRILOR!

SECHESTRATĂ și BĂTUTĂ în CASA SOCRILOR!

Replica API 11 ianuarie 2021 | 17:08 7224

Majoritatea conflictelor conjugale soldate cu violenţă au drept cauze principale consumul de băuturi alcoolice sau… dragostea „nebună”. Un constănțean ce are o relație extraconjugală își amenință cu moartea soția pentru a se întoarce la el. Astfel s-a ajuns în fața instanței, soția reușind să scape de el cel puțin pentru o perioadă de 6 luni.

O căsnicie de aproximativ 4 ani s-a încheiat cu un ordin de protecție solicitat de o constănțeancă împotriva soțului. Din cauza unor neînțelegeri pe care cei doi le-au avut, în luna septembrie 2020, femeia a hotărât să se separe de acesta, motiv pentru care a plecat de la locuința comună a familiei. Bărbatul nu i-a dat pace și a tot căutat-o pentru a se împăca, cu toate că acesta era deja implicat și într-o relație extraconjugală. Cei doi au împreună un copil.

Iată de ce s-a ajuns în instanță

Femeia a plecat în ziua de 28 decembrie 2020, din Năvodari, acolo unde locuiește, și în timp ce se deplasa spre Constanța a fost contactată telefonic de către soț care i-a cerut să se întâlnească pentru a se împăca. A fost de acord să se întâlnească cu acesta și s-a deplasat la domiciliul socrilor săi unde pârâtul locuiește în prezent. „Seara, trebuia să duc mașina unui prieten, în Constanta, pârâtul spunându-mi să trec pe la el, pentru a sta de vorba 5 minute, lucru care nu mi s-a părut absurd, ținând cont că avem un copil împreună și știind că mama soacră era acasă. Când am intrat în casă, nu mi s-a părut nimic absurd. Am intrat în dormitor. (…) Cineva ne-a încuiat pe dinafară. Eu am încercat de nenumărate ori să ies din cameră, în timp ce el mă brusca. Ușa era încuiată. El a luat-o razna, m-a lovit cu pumnii în cap și în față, amenințându-mă că mă va mutila, că dacă nu sunt a lui, nu mai sunt a nimănui și că mă va tăia cu lama pe față”, a declarat femeia.

Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate

Când a reușit să scape din mâinile soțului, femeia s-a îndreptat spre spital însă, în zona Complexului Dacia a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție dar și al unui echipaj de ambulanță. A fost transportată la spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate iar confom fișei întocmită de Unitatea de Primire Urgențe, reclamanta a fost diagnosticată cu ,,policontuzie prin agresiune (declarativă) – traumatism cranio cerebral acut închis", iar conform raportului de imagistică s-a identificat un ,,hematom epicranian hemicraniu stâng".

Nu a divorțat din lipsa banilor

Întrebată fiind de instanță de ce nu s-a prezentat la notariat pentru divorț, femeia a declarat că nu avea bani pentru schimbarea actelor. „Am refuzat, în luna decembrie, când mi s-a zis să merg, întrucât nu aveam bani, pentru a schimba toate actele. În momentul acela încă țineam de familia mea, să mă împac”, a mai declarat aceasta. Totodată, a subliniat faptul că știa că soțul avea o relație de concubinaj.

Bărbatul a negat că și-a bătut soția: „Am avut motive întemeiate, în trecut”

În fața instanței, bărbatul a negat faptul că și-ar fi invitat soția acasă iar mai apoi a bătut-o. Tot acesta a mai spus că va deveni tată a doua oară, iubita sa fiind însărcinată. „La sfârșitul cumpărăturilor am ieșit și fiecare și-a văzut de drum. Eu am plecat la reședința iubitei mele. După aceea, am fost contactat de către poliție, mi s-a spus că am avut un incident cu soția. Nu am avut niciodată o altercație cu ea, în sensul de a o lovi, am avut motive întemeiate, în trecut, dar am ales să trecem mai departe. Eu am o relație, în viitorul apropiat este posibil să fiu din nou tată, concubina mea fiind însărcinată. Eu nu aș mai vrea să am de a face cu reclamanta, să ne vedem strict de copilul nostru, care este foarte bolnav, are autism” a declarat bărbatul.

S-a jucat cu sentimentele soției

Tot acesta a recunoscut în fața instanței că a amăgit-o pe soția sa cu mesaje de împăcare însă nu își mai dorește acest lucru. Tot el a menționat că nu știe cine ar fi bătut-o.

Ce a decis instanța în cazul celor doi

Instanța a admis cererea și a emis un ordin de protecție valabil 6 luni. Totodată, bărbatului i-a fost atrasă atenția asupra faptului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin prezentul ordin de protecție constituie infracțiune conform art. 32 alin. 1 din Legea 217/ 2003 și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CU DEMOLAREA TERASELOR DE LA ANTURAJ, MIO SI ZORILE S-A MAI AUZIT CEVA ? INTREB PENTRU UN PRIETEN
3
1
Abe se moare mama,se moare tata.Va sparg pa toti la ciok.Sta futaku langa usa la koarda sa dea la gusa.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212