REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Secția pentru Procurori a CSM decide ce se va întâmpla cu Laura Codruța Kovesi

Secția pentru Procurori a CSM decide ce se va întâmpla cu Laura Codruța Kovesi

Replica API 10 iulie 2018 | 00:26 385

Sectia pentru Procurori analizeaza pe 11 iulie, ora 10.00, cererea Laurei Codruța Kovesi de continuare a activitatii ca urmare a revocarii din functia de conducere.

Potrivit legii, la încetarea mandatului funcției de conducere judecătorii sau procurorii pot ocupa, în condițiile prevăzute de art. 48, 49 și 50, o funcție de conducere la aceeași instanță sau la același parchet ori la altă instanță sau parchet ori revin la instanțele sau parchetele de unde provin sau la o instanță sau parchet unde au dreptul să funcționeze potrivit legii.

Potrivit declarațiilor făcute luni, Laura Codruța Kovesi nu va rămâne în cadrul DNA.

Laura Codruța Kovesi s-ar putea întoarce la DIICOT Sibiu, parchetul de la care a venit la conducerea Ministerului Public.

Alte surse, citate de Antena3, susțin că fosta șefă a DNA ar urma să meargă la Parchetul General.

După ce Secția va lua o decizie privind revenirea Laurei Codruța Kovesi la parchetul de la care provine, magistratul ar putea face o cerere de detașare.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Respect Laura Codruta Kovesi, pentru demnitate, verticalitate, profesionalism si onoare!
2
0
Te tragi din vre -un ciripitor rosu
0
0
Judecata si trasa la raspundere daca se va gasi vinovata!
0
1
Ce poate face codrutza sa nu se plictiseasca?! Pai,din banii tarii,impreuna cu cracanatul ala din foto,marius iacob,sa inceapa cautarile elodiei.Hai profesionistii lu' tataia,hai ca o gasiti pe elodia unde a facut cioaca mult pipilica...Bugetul va apartine.Cautati prin cartofii brasovului si prin toate balariile ca sunteti profesionisti ce lula calului!
1
3
Prostul face tot ce poate ca sa nu treaca neobservat, zicea Tudor Musatescu. E ceea ce face si asta care semneaza roman, 19:41. Te-am observat, stai linistit...
1
4
ce pensii babane iau trantory astia,,
4
0
Respect maxim Codruta
6
3
nu mai bine s-ar duce dracului analfabetii, puscariasii, borfasii, hotii din parlament si guvern? Toti sunt o apa si un pamant, au in mintealor bolnava modalitati de a mai fura legal, la ce sa te astepti cand puscariasul draknea nu s-a dat in laturi de la a fura banii de la gura copiilor bolnavi, despre ce vorbim?, un puscarias dovedit in doua dosare penale , capabil sa arunce tara in aer ptr ca el sa nu intre in puscarie. Nu numai ca va intra , dar acolo ii vor putrezi oasele-inalta tradare
7
3
parasuta impreuna cu seful ei.
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108