REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ședință de Consiliu Local: toate cele 41 de proiecte au trecut, PNL s-a opus la cinci dintre ele

Ședință de Consiliu Local: toate cele 41 de proiecte au trecut, PNL s-a opus la cinci dintre ele

Replica API 30 aprilie 2020 | 22:52 1863

Consiliul Local Constanța s-a întrunit miercuri, 29 aprilie, în Sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța, într-o ședință ordinară. Au fost dezbătute un număr de 41 de proiecte de hotărâre. Toate acestea au trecut, însă la câteva dintre ele, consilierii locali din partea PNL au votat împotrivă. La această ședință au participat nouă consilieri locali din partea PNL din zece.

Care au fost proiectele de hotărâre cu probleme?

Cinci proiecte de hotărâre au primit un vot „împotrivă” din partea consilierilor locali ai PNL. Toate acestea au legătură cu construcția de imobile în municipiul Constanța. Este vorba despre proiectele:

28. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru zona delimitată de bd. IC Brătianu, str. Bucegi, str.Mureșului și str. Petre Mănoiu, inițiator SC Dacor-Plast SRL.

29. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru zona delimitată de str. Mihai Eminescu, prel.str. Bucovinei și limite cadastrale, inițiator Chimișliu Constantin

30. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru zona delimitată de str. Unirii și alei carosabile, inițiator SC Sunrise Tours SRL

31. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru teritoriul situat la vest de zona industrială și de servicii cu acces din bd. Aurel Vlaicu, investitor SC Isaran SRL.

32. Proiect de hotărâre privind îndepărtarea erorii materiale din cuprinsul HCL nr. 182/2019

Consilerii PNL s-au consultat cu o zi în urmă în privința votului

Menționăm faptul că grupul PNL și-a manifestat votul împotrivă încă de marți, 28 aprilie, când consilierii municipali din Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură s-au întrunit pentru a da avizul consultativ în ceea ce privește proiectele aflate pe ordinea de zi, care vizează construcția de imobile. Din această comisie, consilierii locali din partea PNL, Mihaela Andrei și Florin Gavrilă au votat împotriva acestor cinci proiecte.

Ceilalți membri ai comisiei, din partea PSD și PMP au susținut proiectele înaintate de primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Petruț IACOB

Citește și: Grupul PNL din Consiliul Local va vota ÎMPOTRIVA proiectelor de urbanism iniţiate de Făgădău

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu hotii Constantei
1
0
Unde este Andrei Popescu..si cel cu coada..Alupigus la Toti.
1
1
E sala lui Fagadau acolo nu se ia virusu
5
0
De ce stau inghesuiti? Ei nu trebuie sa respecte legea? Cine le da amenda?!
8
3
Cetateni ai judetului Constanta, priviti pozele si vedeti pe cine ati ales!! Ba va mai si certati si jicniti intre voi pentru partidele pe care le sustineti... Credeti ca merita?
7
1
Astia din poza sunt hotii si puturosii Constantei. Mai sunt si platiti
14
1
Bun. Deci PSD cu PMP sunt clar impreuna sa le dam muie la vot. Dar cacatul ala de consilier independent caruia-i face handicapatul ala de ziarist in foame reclama CUM A VOTAT?
10
2
Esti un bou, Fagadau este nume romanesc, iar Decebal este un patriot. Pe cand Johannis este un tradator papusat din afara tarii, probabil ca si cel ce a comentat mai jos. Sclavi!
5
16
am introdus pe ordinea de zi si proiectul de sustinere a Autonomiei tinutului Secuiesc, dar am vazut ca a iesit Johannis si a spalat pe jos cu PSrDSDSD ul si ma apucat frica si l-am amanat nu anulat.
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212