REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Șeful CJC: președintele PNL Constanța să facă drumuri la București să obțină finanțare pentru județ!

Șeful CJC: președintele PNL Constanța să facă drumuri la București să obțină finanțare pentru județ!

Replica API 30 noiembrie 2019 | 01:22 463

Președintele Consiliului Județean Constanța a avut un mesaj, după ședința CJ, către consilierii PNL. Având în vedere că s-a schimbat Guvernul, acesta solicită ca președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, să facă drumuri la București pentru obiținerea de fonduri pentru județ.

"Au președintele lor, au Guvernul lor, să facă drunuri la București pentru demersuri în vederea obținerii de fonduri pentru județul Constanța, așa cum am făcut și eu 3 ani jumătate", a spus Țuțuianu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ai tu ce sa dai la localitatile cu primari psd care stau numai cu mana intinsa la cj
1
0
Asta care e acum sef la CJC a facut pana acuma numai minciuni si promisiuni aiurea.
2
0
Felicitari dl Tutuianu pt implicare in multe proiecte din judet . La Navodari asteptam finalizarea proiectului cu spitalul!
1
7
Ciumatule , multa muie !
7
1
nu meriti decat multa muie cu mult cacat !!!
7
1
Si-a tras ochelari de intelectual .. muci in freza si cravata de poponar si gata .. acum e mare deontolog , critic , formator de opinii .. tuva rasa'n cur de nenorociti ..
8
1
Mai Klaus,Constanta are toate calitatile astea pe care le-ai enumerat si este o locomotiva economia dar macanici de locomotiva au fost R.MAZARE si. N.CONSTANTINESCU urmati de D.FAGADAU si H.TUTUIANU si astia au condus locomotiva in interesul lor si al partidului care le-a dat pe mana trenul cu bani.
9
0
Seful CJC se baga si el in seama ca nu stie lumea nici cum il cheama.
6
3
Pai in cazul acesta dati demisia ca sa vina Hutuca in locul tau , in ce calitate ar reprezenta el judetul Constanta? in cea de presedinte PNL nu poate dar in cea de presedinte CJ , va putea!
15
2
Cum frate , Constanta oras port imens , statiunii turistice cat un oras , canalu Dunare Marea Neagra , toate astea produc bani pe Constanta . Iar Constanta mai cere bani . Suntem locomotiva economica si nimic . Ce primari si consilieri , or avea aia din orasele Arad , Oradea , Sibiu etc...de au renascut si intrecut Constanta , cu 30 de ani inaintea noastra . Iar noi avem statiuni si port .
13
0
Si tu??? Ce ar trebui sa faci??? Sau ce ai facut pana acum???
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272