REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Șeful PMP: Liviu Dragnea a fost revocat din fruntea Camerei Deputaților. Avem documentul oficial

Șeful PMP: Liviu Dragnea a fost revocat din fruntea Camerei Deputaților. Avem documentul oficial

Replica API 31 decembrie 2018 | 01:58 368

Eugen Tomac

Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a transmis că în urma publicării stenogramei ședinței Camerei Deputaților din 5 decembrie, Liviu Dragnea și Florin Iordache sunt „oficial revocați de la șefia Camerei Deputaților” și în sesiunea din februarie 2019 trebuie aleasă o nouă conducere.

„Dragnea și Iordache, oficial revocați de la șefia Camerei Deputaților. Avem, în sfârșit, documentul oficial care atestă revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților și a lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte al aceluiași for. Când toată lumea e preocupată de întâmpinarea Anului Nou, pe site-ul Camerei Deputaților a fost publicată stenograma ședinței din 5 decembrie, a acelei ședințe la care noi, opoziția unită, am votat în plen debarcarea celor doi. Vorbim despre un înscris oficial care produce efecte juridice ce nu pot fi ignorate nici măcar de actuala putere abuzivă. În concluzie, le cer lui Liviu Dragnea și lui Florin Iordache să părăsească funcțiile pe care nu mai au dreptul sa le ocupe. Trebuie sa alegem in viitoarea sesiune o nouă conducere care sa readucă democratia în Parlament”, a scris duminică, pe Facebook, președintele PMP, deputatul Eugen Tomac.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tomac este cel mai bun. Poate nu ar fi rau sa candideze la anul la Presedentie. Cu el presedinte am fi mult mai aproape de Rusia.
2
8
Alupigus!Executi ordine!Nu esti in stare de nimic, marioneta ce esti!
8
3
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui DRACnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe DRACnea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui DRACnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
8
2
Redactie ieri in acest spatiu era un comentariu despre voi, PMP, Base, Tomac, Palaz. De ce l-ati sters? Va doare adevarul? Va arata adevarata fata si nu suportati?? Javrelor
8
4
Cred ca rade si base. TomaK nu citeste constitutia ca nu e in kirilica . Eu zic sa-l dam jos pe draknea, da mai citim si noi legile si cum se face?
8
5
Daca ai ideea in cap, fandacsia i gata ! Si uiti administrarea medicamentelor !
1
4
Un ucrainian venetic nu e sanatos la cap!Sa mearga la el acasa sa faca politica!Un jeg
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212