REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şemineul readuce atmosfera copilăriei la tine acasă. Linişte, căldură şi fără stres

Şemineul readuce atmosfera copilăriei la tine acasă. Linişte, căldură şi fără stres

Replica API 24 noiembrie 2016 | 00:00 254

Viaţa tumultoasă din inima oraşului, cu stres şi multe ore de muncă, te îndeamnă să visezi la viaţa la ţară şi la modul cum trăiau, odată, bunicii noştri. Cui nu îi creşte inima şi îi sclipesc ochii când se gândeşte la casa bunicilor, la atmosfera liniştită, la mirosul de cozonac mâncat cu mare poftă la gura sobei? Cine nu ar da o zi obişnuită şi aglomerată la serviciu pe câteva ore la căldură, în linişte, cu o carte bună care să te facă să uiţi de problemele cotidiene? Mulţi ar spune că acest peisaj ar fi posibil doar în satul bunicilor, urcat pe vârf de deal, şi că este exclus să fie prezente în locuinţa din gălăgia oraşului. Greşit, şemineele Alego te pot ajuta să ai propriul cuib plin de linişte, căldură, fix aşa cum ţi-l doreşti!

Trăirile din copilărie de cele mai multe ori influenţează alegerile pe care le facem la maturitate. Focul la gura sobei, amintirea perioadei fără griji sau locul de spus poveşti. Iar pentru a recrea asta, mulţi oameni care doresc să iasă din cotidian, consideră că un semineu pe lemne este o poartă spre fericire şi linişte.

Șemineul este cunoscut ca obiectul ce poate defini o încăpere. Nu e de mirare că oamenii sunt atât de implicaţi când vine vorba de alegerea celui mai potrivit șemineu, petrecând un timp îndelungat de gândire si studiere a întregii oferte. Fie că alegerea aceasta urmează să se concretizeze într-un șemineu rustic, clasic sau într-unul modern, contemporan, șemineul va influenţa cu siguranță starea întregii locuințe. Fie că alegi un șemineu pentru living ca punct de strangere a familiei și de primire a oaspeților, sau alegi un șemineu mai intim, mai romantic pentru dormitor, un lucru e clar: șemineul are capacitatea de a trasforma o locuinţă în acasă.

Majoritatea structurilor arhitectorale din societatea modernă își pierd din ce în ce mai mult capacitatea de a crea o atmosferă călduroasă, ceea ce este de fapt esența unei locuințe. Aici intervine importanța unui șemineu. Acesta are capacitatea de a transforma orice tip de locuință și de a crea o cădură ambientală aşa cum ne dorim. Un șemineu bine amplasat poate face diferenţa, poate face din locuinţa ta una călduroasă şi foarte primitoare.

Dacă dorești să afli mai multe lucruri despre șeminee şi nu eşti încă hotărât ce să alegi, nu ezita să apelezi la Alego. Alego este o firma cu o gamă largă de șeminee clasice, termoseminee, şeminee moderne, focare seminee Alego, uși de șeminee, cosuri de fum ceramice și multe altele. Alego oferă consultanță grauită în orice stadiu al colaborării, dar și după. Alego dă căldură şi stil locuinţei tale!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108