REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Senatorul Moga, la concurenţă cu Maria Ciobanu - VIDEO!

Senatorul Moga, la concurenţă cu Maria Ciobanu - VIDEO!

Replica API 2 decembrie 2012 | 00:00 125

A cântat la lansarea candidaturii lui Victor Manea

A cântat la lansarea candidaturii lui Victor Manea

Lansare de candidat la Limanu (Colegiul 5), cu... cântec! La propriu. La prezentarea candidaturii liberalului Victor Manea, senatorul PSD Nicolae Moga nu a ratat ocazia de a urca pe scenă pentru a cânta "Doi ochi negri". Politicianul a solicitat orchestrei un "Re Major", pentru a-i binedispune pe cei prezenţi în sala Căminului Cultural Limanu. "Dacă tot e veselie, daţi-mi voie să vă cânt şi o melodie", a spus senatorul Moga, care astfel a reuşit să destindă atmosfera.

Candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul Uninominal 5, Victor Manea le-a demonstrat alegătorilor din localitatea constănţeană Limanu că are şi veleităţi de mare dansator.

După scurta demonstraţie de cântat şi dansat, cei doi au vorbit cu oamenii. Nicolae Moga le-a spus alegătorilor şi câteva bancuri politice. Victor Manea a chemat alături de el copilaşii aflaţi în faţa scenei, precizând că ei sunt viitorul României. "Ia veniţi copii lângă mine să vă vadă bine părinţii, bunicii, şi împreună să ne gândim că pe 9 decembrie votăm pentru viitorul lor şi pentru educaţie. Profesorii au fost umiliţi. Dacă profesorii nu pot avea grijă de copii lor, cum să le cerem să aibă grijă de copiii dumnevoastră? Dacă preşedintele României, Traian Băsescu, şi-a permis să le spună medicilor să plece din ţară, medicii au plecat. Vreţi ca micuţii noştri să mai păţească aşa ceva?" i-a întrebat Manea pe alegători. Tot el le-a mai spus oamenilor din Limanu că: "Avem un preşedinte care nu mai serveşte interesele poporului român. Avem un preşedinte care nu mai ajtă primarii României. Avem un preşedinte care are nişte băieţi pe care îi trimite în teritoriu să vă păcălească şi a mai făcut şi o mascotă de partid, PPDD, aşa-zisa Alba ca Zăpada, care nu-i decât partidul lui (Traian Băsescu -n.r.) de buzunar. Noi ne gândim la dumneavoastră, nu ne gândim la noi. Fac două promisiuni în faţa dumneavoastră: voi fi un partener continuu al primarilor din Colegiul 5, al dumneavoastră, dar şi să fac cel mai bogat colegiu. Mai sunt şapte zile în care trebuie să ne gândim cine a tăiat salariile, pensiile şi cine a dat înapoi. Mai sunt şapte zile în care trebuie să ne gândim la România, la viitorul nostru, al fiecăruia. Am zărit câteva bannere cu unii parlamentari care vă cer să votaţi cu inima, dar probanil că aşa cum spunea bătrânica din bancul domnului senator Nicolae Moga eu vă cer să votaţi cu capul, să votaţi pentru România".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108