REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Sepsi - Viitorul 2-2. Remiză nervoasă la Sfântu Gheorghe. Furios, Gică Hagi a contestat aprig golul egalării, din prelungiri

Sepsi - Viitorul 2-2. Remiză nervoasă la Sfântu Gheorghe. Furios, Gică Hagi a contestat aprig golul egalării, din prelungiri

Replica API 5 august 2019 | 00:00 475

Viitorul a ratat în ultimul minut victoria pe terenul lui Sepsi. Echipa lui Hagi a condus cu 2-1, dar covăsnenii au egalat după un gol reușit în ultimul minut al prelungirilor, contestat vehement de antrenorul oaspeților.

Duelul de la Sfântu Gheorghe a fost, probabil, cel mai alert al etapei. S-a jucat într-un ritm extrem de bun, iar ocaziile au fost abundente la cele două părți.

Sepsi a deschis scorul în minutul 37, prin Carnat. Fotbalistul adus de la Dunărea Călărași a înscris printr-un șut plasat de la 20 de metri.

Spectacol total în repriza a doua

Trezită la pauză de Hagi, Viitorul s-a metamorfozat în repriza secundă. Andrei Ciobanu a egalat în minutul 47 cu un șut de senzație de la 25 de metri, iar Eric a înscris câteva minute mai târziu, din penalty, brazilianul reușind cel de-al patrulea său gol din tot atâtea meciuri.

Când soarta meciului părea decisă, Sepsi a egalat la ultima fază. Algerianul Bouhenna a înscris cu o lovitură de cap, la o fază la care Gheorghe Hagi a cerut vehement fault în atac.

Hagi, CRIZĂ DE NERVI LA FINAL

După meci, Gheorghe Hagi nu și-a putut stătpâni nervii. A năvălit pe teren și, cu gesturi largi, i-a cerut socoteală arbitrului Horațiu Feșnic pentru că nu a acordat fault în atac la faza din care gazdele au egalat.

Viitorul va fi lider și la capătul acestei runde, chiar dacă a scăpat două puncte pe final. Echipa lui Hagi are 10 puncte și are golaveraj mai bun decât CFR Cluj. De partea cealaltă, Sepsi se situează pe locul 8, cu patru egaluri din tot atâtea meciuri.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum poti tu sa faci comparatia asta ma,Halep este printre cele mai bune din lume a fost chiar si nr 1 mondial si prapaditu de hagi cu echipa lui nu a jucat nici macar in grupele vreunei cupe europene hagi e la nivelul Patriciei Tig cam locul 200 in lume cu echipa lui.
1
1
Gica mereu faci scandal cand capeti un gol, echipa ta nu e buna nici de muraturi in Europa , doar il vezi si pe Ianis, nu face fatza cu pregatirea fizica la Genk . Cand il aduci inapoi ?
3
0
vor doar sa castige...tot...nu se poate...pamantul nu e al lor...si altii sa se bucure.
1
1
Intreaba uni dece nu fac copiii astia nimic in europa,fiindca in europa la un gol al viitorului a fost ofsaid si apoi fault in atac iar la golul de 2 la 2 unde Gheo tipa dupa ce fundasul lui nu a sarit la minge apoi s-a bagat sub atacant cerand fault deci daca era in europa si facea asa cum s-a vazut la televizor lua mache rosu si vreo patru etape suspendare nici nu discuta UEFA.
4
2
deaia te faci de rahat cand iesi in europa, pentru ca ai rezultate dor cu arbitrii, pai ala a fost penalty? sa fim seriosi iar la golul din min 90 fundasul tau a proteja portarul care a stat pe lini portii nu a incercat sa sara la cap . Asa ca vezi-ti de echipa tu si trompetele tale din prese daca vrei rezultate cu adevarat!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212