REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Septimiu Bourceanu, atac la adresa lui Decebal Făgădău, pe care îl numește „Omul invizibil al administrației locale”

Septimiu Bourceanu, atac la adresa lui Decebal Făgădău, pe care îl numește „Omul invizibil al administrației locale”

Replica API 1 iunie 2018 | 23:53 384

Septimiu Bourceanu, președintele organizației municipale PNL Constanța, lansează un atac virulent la primarul Decebal Făgădău pe care îl ia la rost și îl numește „omul invizibil” din fruntea administrației locale. Atacul vine la scurt timp după lansarea campaniei inițiată de PNL, „Orașul poartă semnătura ta”, campanie despre care edilul Constanței a spus că este șansa consilierilor locali PNL de a iniția proiecte de hotărâri, ținând cont că până în prezent nu a fost inițiat niciunul.

„Se pare că primarul Constanței are memoria scurtă și a uitat că cetățeanul are un rol vital în viața orașului. Nu și în opinia lui Decebal Făgădău, care ia în derâdere capacitatea constățenilor de a cunoaște nevoile orașului.

Imediat după ce conducerea PNL Constanța a lansat campania „Orașul poartă semnătura ta” prin care liberalii împreună cu cetățenii orașului vor să se implice în întocmirea unui Planul Urbanistic General, Făgădău a sărit ca ars. Cu aroganța obișnuită cu care de altfel îi tratează și pe constănțeni, “Omul invizibil” din fruntea administrației locale a dat din nou cu bâta în baltă, încercând să minimizeze demersul liberalilor”, au transmis cei de la PNL Constanța.

“Da domnule Făgădău! Asta și intenționăm: cetățenii să vină să ne spună care sunt problemele cu care se confruntă în fiecare zi în acest oraș. Și sunt foarte multe, dar dumneavoastră nu aveți de unde să știți pentru că ați ales să nu mai ieșiți din birou și să nu mai vorbiți cu oamenii.

Da, domnule Făgădău, vom centraliza tot ce ne spun CETĂȚENII CONSTANȚEI și vom transforma informațiile primite de la ei în proiecte de hotărâri pe care le vom aduce în fața Consiliului local. Dacă dumneavoastră vă feriți să întrebați oamenii care v-au votat și care deja nu mai au nicio speranță că le veți face viața mai bună, pentru noi este o datorie să mergem în stradă și să vă aducem până la birou doaleanțele constănțenilor”, a punctat Septimiu Bourceanu, coordonatorul Organizației Municipale PNL Constanța.

„Decebal Făgădău, demn continuator al lui Radu Mazăre, nu trebuie decât să coboare un etaj și să vadă cum se chinuiesc de la oameni simpli până la investitori să obțină o banală hârtie, răspuns, de la funcționarii Primăriei sau cum se chinuiesc constănțenii să găsească un loc de parcare în centrul orașului sau măcar o urmă de spațiu verde într-un municipiu sufocat de betoane. Ar putea primarul Constanței să mai asculte ceea ce spun cetățenii care acum suferă că și-au dat votul unui edil care este de fapt captiv intereselor celor doi viceprimari propuși și garantați de către el (vezi Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu)”, au mai scris în comunicat liberalii.

„«Orașul poartă semnătura ta» este un demers de bun simț, domnule Făgădău. Este un demers care îi implică pe cetățeni în luarea deciziilor care privesc orașul lor . Este o dovadă de respect pentru cei care sunt nevoiți să trăiască sub o administrație lipsită de transparență și cu o atitudine de dispreț la adresa constănțeanului”, a precizat Septimiu Bourceanu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine zis! Tine-o tot asa! Constantenii nu sunt orbi! Sper sa te retragi din politica Dle Primar!
1
2
esti un corupt fara coloana vertebrala, te-am vazut in campanie..esti uncacat!
2
0
liberalilor, pai voi va gasiti sa vorbiti ca sinteti aceleasi pramatii numai ca nu rosii ci galbene, ce a-ti facut voi ma cind avea-ti ciolanul in mina ?. Nimic. Tovarasie cu leprele rosii si a-ti fatat portocalele alea stricate. Stai jos ma repetentule.
2
0
Bai , cat tupeu pe capul astuia, bai Bourene, cum dracu ai ajuns tu in politica ,ca esti finul lui Dragomir, pai tu ai fost invizibil pe la Sanatoriu, Mamaia SA, ai spalat putina, ai papat banii publici fara sa faci nimic si acum faci gargara.Bai nimicule sa spuna care au facut ceva in meseria lor, dar tu, un obscur politruc.
2
1
septimiule tati ascundete dragule si asa iei salariu de pomana mai si maniinci kkt
5
1
tu puti si acum ......
4
0
Bine ca e Boroianu vizibil
5
0
Are dreptate, Fagadau demn continuator al ,,maretelor,, realizari ale armaghedonului Mazare
4
4
Desi imi pare rau sa recunosc sunt invizibili maiputin babu care e doar prost natural
4
3
mai bine omul lipsa, fara el, am face si economie la buget. NU mai platim salariul imens al unui primar inutil
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108