REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Și-a șantajat colega cu poze compromițătoare pentru a întreține relații sexuale cu el

Și-a șantajat colega cu poze compromițătoare pentru a întreține relații sexuale cu el

Virgil STOIAN 25 mai 2023 | 00:00 3847

Tehnologia a luat avânt în ultimii ani, accesul la ea fiind unul destul de ușor chiar și de către minori, în scopuri mai mult sau mai puțin licite. Este și cazul unui minor din Hârșova, care după ce a obținut câteva poze nud de la o colegă de doar 13 ani, a șantajat-o pe aceasta. Astfel, minorul a amenințat-o că pune pozele pe site-urile de socializare dacă victima nu acceptă să întrețină relații sexuale cu el dar și să îi aducă bani.

si-a santajat colega cu poze compromitatoare pentru a intretine relatii sexuale cu el
Potrivit rechizitoriului, Iulian M. i-a cerut persoanei vătămate poze nud cu aceasta. Victima a declarat că i-a trimis inculpatului poze nud cu ea, întrucât îl plăcea pe inculpat. La câteva zile de la acest moment, inculpatul i-a pretins persoanei vătămate suma de 150 lei pentru a nu posta pozele nud pe rețelele de socializare. Victima a susţinut că de frica postării acestor fotografii în mediul online de către inculpat, a sustras din buzunarul cămășii tatălui său suma de 150 lei, iar în jurul orelor 12.50, s-a întâlnit cu inculpatul pe holul unităţii școlare unde învăţau amândoi și i-a înmânat acestuia suma de bani. Apoi, inculpatul i-a mai pretins suma de 100 lei și favoruri sexuale spunându-i că dacă nu-i va oferi această sumă de bani și nu va întreține raporturi sexuale cu el va posta în mediul on-line fotografiile mai sus menţionate. Victima i-a mai dat lui Iulian M. 100 de lei însă a refuzat să întrețină raporturi sexuale cu acesta. În ultimă instanță,  inculpatul i-a pretins suma de 600 lei victimei. Fiind speriată de repetatele solicitări ale inculpatului, persoana vătămată a povestit părinților cele întâmplate, iar tatăl minorei, a sesizat organele de poliție.

si-a santajat colega cu poze compromitatoare pentru a intretine relatii sexuale cu el
Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis condamnarea lui Iulian M. la măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Constanţa, pe o durată de 6 luni, cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj. Sentința a fost dată pe 23 mai 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Harsova plin de corve si pestalai... Mai nou pestalaii le iau de nevasta pe cordaciuni. Majoritatea au lucrat ani de zile prin Germania cu 20 clienti pe zi acum se retrag la pensie...evasta pe cordaciuni.
2
0
Puși 3 tigănuși să îl facă poștă în funduleț și nu va mai recidiva.
3
2
pun pariu ca era c*****t.
6
1
de mica o sugea
11
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272