REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Și-a sechestrat copilul, după ce a aflat că iubita fusese prostituată

Și-a sechestrat copilul, după ce a aflat că iubita fusese prostituată

Victor ROTARU 3 decembrie 2022 | 00:00 2034

După o relație de aproximativ 3 ani, Horvath Iulian a descoperit că înainte să o cunoască pe concubina lui, aceasta ar fi fost prostituată, totul după ce a descoperit niște poze mai vechi cu ea, din urmă cu 4 ani. Acesta și-a ieșit din minți și a devenit foarte violent. De menționat este și faptul că Horvath Iulian are împreună cu concubina lui și un copil.

Totul a început pe 22 iulie 2022, atunci când Poliția Municipiului Mangalia a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către un cetățean, cu privire la faptul că o persoană este închisă într-o garsonieră aflată la etajul 3, fiind anterior agresată de concubinul ei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că în interiorul garsonierei se află o femeie, care fusese agresată de către concubinul ei, apoi încuiată în garsonieră, împreună cu fiica lor în vârstă de doar două luni. Fiind audiată în calitate de persoană vătămată, femeia a declarat că îl cunoștea pe Horvath Iulian de aproximativ 3 ani și, după două luni de relație, s-au mutat împreună la bunici săi, iar de aproximativ 5 luni, s-au mutat împreună în închirie.

Femeia a declarat că pe 21 iulie 2022, în jurul orei 23:00, se afla împreună cu concubinul și cu fiica lor în garsonieră, și la un moment dat, a mers în dormitor și s-a așezat lângă fiica sa ca să doarmă, întrucât Horvath Iulian a început să facă scandal, pe motiv că ar fi găsit niște fotografii din urmă cu patru ani, iar până să îl cunoască ar fi fost prostituată.

Minută judecătorească

După ce a adormit, aceasta a fost trezită brusc, deoarece concubinul Horvath Iulian a venit în dormitor și a început să o lovească cu pumnii și picioarele în zona mâinilor și a capului și, văzând că acesta a devenit violent, a vrut să plece din garsonieră, însă ușa era încuiată.

În timp ce se certau, concubinul a scos o bâtă de baseball, din lemn, pe care a ținut-o tot timpul pe patul din bucătărie, pentru a o intimida. În dimineața zilei următoare, femeia i-a cerut concubinului să o lase să plece împreună cu fiica sa, însă acesta i-a spus că va ieși doar moartă din acea garsonieră. După ce Horvath Iulian a părăsit garsoniera, concubina acestuia a deschis geamul și a cerut ajutorul unei persoane care se afla afară, care a anunțat autoritățile. Prin sentința de pe 29.11.2022,  Judecătoria Mangalia a dispus începerea judecății cauzei, privind inculpatul Horvath Iulian. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand pun mana pe.tine te las si fara piciorul ala bun care il mai ai
0
0
Tot ce se scrie despre raluca dumitrela florea nu este adevarat ! Eu o cunosc este o super fata ! Serioasa , doar ce a venit de la manastire !
0
0
Sa vezi ce iti lipesc fata de asfalt
0
0
0734829918 numarul curvei !
0
1
De la medgidia e prostituata ! Se fute prin danemarca ! Este fata lu cami florea , mai are so o sora larisa !
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369