REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Și DIRECTORUL economic al CT BUS, Mariana SOCEANU, își SCRIE DEMISIA

Și DIRECTORUL economic al CT BUS, Mariana SOCEANU, își SCRIE DEMISIA

Replica API 25 martie 2021 | 14:36 8289

Mariana Soceanu, directorul economic cu vechime din CT BUS, își scrie și ea, alături de directorul Bogdan Niță, demisia, după cum ne-au informat sursele noastre.

Soceanu este directorul executiv al CT BUS din august 2017, fiind numită în funcție la un an după ce Făgădău a devenit primarul Constanței.

Mariana Soceanu a deținut, până la acea dată, funcția de contabil şef al fostei RATC . În urma verificării contului 426.1 ”Drepturi de personal ridicate ale salariaților”, s-a constatat că Marian Soceanu a ridicat din casieria Autobazei Autobuze sume de bani în avans din salariul cuvenit în viitor. Astfel, în luna mai 2007 a ridicat suma de 2700 lei, în luna iunie 2007 a ridicat 2600 de lei, reprezentând salariul pe lunile august (parțial), septembrie, octombrie și noiembrie (parțial) 2007. În luna iulie 2007 a mai ridicat 2000 de lei, reprezentând salariul pe lunile noiembrie (parțial) și decembrie 2007. Aceste sume urmau să fie compensate în lunile în care deveneau exigibile.

Soceanu ar fi profitat de funcția sa, întocmind singură ștatul de plată și, folosind astfel banii Regiei ca un împrumut fără dobândă.

Noua administrație locală a luat la puricat, în cadrul unui audit, care încă nu s-a încheiat, documentele societății aflată în subordinea Primăriei. Pesemne, auditorii au avut multe surprize neplăcute, dacă s-a ajuns la situația de a-și pregăti cei doi directori demisiile!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai schingiuit limba romana....mai treci pe la scoala!
5
7
voi stiati ce manevre face dihania asta ? cum fac vrajitiarele incantatii .... eu mi am dat demisia din cauza ei , jigneste pe toata lumea si se crede stapana ratcului din prosti nu scoate pe nimeni si si pune oamenii sa inregistreze cu telefonul ce vb despre ea asta o confirma cunoscatorii acum bate din usa in usu sa isi caute un partid sa ramana regina la regie stie si ea ca are zilele numarate vine in sila la petreceri organizate de pdf sa isi afirme prezentta de mare doamna
19
7
nutiar fi sila cand te gandesti cat de imputita e akolo ...vomit cik milf si ea e nedepilata la kur si poate k si ne spalata uneori pute si a transpiratie
12
7
perfect MILF
0
35
daca era de la pnl ....era buna....
38
16
Soceanu . Soseanu , Dancila , Gaju , Basesjcu , Grapini , Andronescu, Firea ,,,si alte multe pseudopoliticie
19
35
Nu m-au asimilat, dar o mafie nu o dai afara cand vrea x sau y. Mafia ar fi trebuit sa fie diminuata de dna, diicot, dga, etc. Nu primarii sunt procurori. Lumea face confuzii. Asta pt ca presa nu face educatie civica, legislativa. Presa e f slaba. Cine sa faca educatie? Mesajele date de pzdisti in ac fituica sunt 98la suta atac la persoana.Nu se comenteaza pe baza legii, a atributiilor, a statutelor, a eticii. Camora din Italia a fost invinsa de Procuratura Nationala Antimafia. Nu de un primar. Primarul trebuie doar sa-si apere viata cand e inconjurat de asa ceva. Ati tacut 30 ani. Acum vreti
23
0
Zisa mareana cur de fier
26
39
Sa o vad pe ani---la asta mergand cu 43. Sa vada si ea cum a fost facuta programarea acestor autobuze, caci merg lipite cate 2-3 iar apoi astepti si jumate de ora altul. Asta in statiile acoperite si cu aer conditionat- in alte tari. Cate blesteme v-ati luat in anii astia zilnic,ca si alti infractori din alte domenii- mai spalati-cred ca nici 7 generatii nu le vor plati.Sa nu va mirati ca muriti de cancere,ca nasteti autisti,sau ca va fac copiii cancere.Din cauza voastra se intampla toate.Ati promovat maj infractori in multe domenii,iar acum ne miram ca suntem ca Somalia.
30
35
Dle primar Chitac, eu inca nu am vazut oamenii lui mazare plecati din nicio functie. V-au asimilat?!
26
1
Unde naiba e intersectia strazii mircea cel batran cu soveja
5
0
Dar curvele de la confort urban raman pe post? Curvele cu Mercedes de la stat
56
0
Nu mai e director din 2013. Dupa ce au venit astia, lumea a constatat ca era mai bun coiciu. Cand vroiau soferii sa il bata pe nita ca nu le dadeau prima de Craciun nu mai era performant ? Cand ii jignea si ii tinea pe la toti la usa cum era?
30
38
De ce sa plece sa plateasca gaurile.aduse CT BUS,ei pleaca bine mersi cum au plecat.si alti plini de bani si prostimea plateste,au distrus tot.au furat pina nu au mai putut Fagadau BABU care era zi de zi la CT.BUS cu DL director BOGDAN NITA si MIHAI ALEXE
33
38
BORTZOSHENIA SE FUTE IN CUR LA GREU...STIE LUMEA CE ZIC,,,
27
38
Pentru asta de mai jos.....Sa ma cac pe.tine de incult sifonar..mars in plm si repeta clasa 1
41
25
Soceanu isi da demisia ptr k e suparata k ctbus nu se num soceanu bus si k biletele nu au fata cu nasu ei de tzig... of oare mai vine la munk cu rokii d seara sau oare s mai duce la munk ? knd pleak nita ar trebui sa_si ia dp el sefi d birou pe kre i_a angajat cu salari nesi.. huo a scos clasele la salari k sa_si unfle salarile cum vor ei !mare atentie s s sesizeze DNAul la toate akizitile lor s afle ce spagi si_ai luat !la plecarea lor angajati vor arunk c rosi si oua kum a patit nita knd a plkt din port vrajitoarea a fortat angajati s falsifice voturi pt faga din listele de pensionari
34
41
Nu este corect sa plece tocmai cei care au ridicat regia. Toti angajatii cunosc acest lucru
49
39
Poate apar si manevrele lui Coiciu in acest raport sa vedem pe ce bani a facut baiatul lui statie ITP
58
23
cu curul de fier
31
42
saraca muiere , ce era sa faca daca era santajata de catre cel care i-o tragea fara stirea sotului...
31
43
Misto gagica
7
33

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468