REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Silviu Văduva, fost consilier general al Primăriei București, își mută afacerile pe litoral!

Silviu Văduva, fost consilier general al Primăriei București, își mută afacerile pe litoral!

Andreea VREJOIU 17 iunie 2023 | 00:00 3369

Societatea Panorama Lake SRL, o companie din Capitală, înființată în anul 2018, intenționează să își extindă portofoliul investițiilor și pe litoral. În acest sens, compania bucureșteană a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu de prezentare pentru autorizarea execuției unui imobil cu locuințe de vacanță. Amplasamentul este localizat în stațiunea Neptun, pe strada Trandafirilor, numărul 16J. Asociați în firmă îi regăsim pe Erbașu Adina, soția afaceristului Robert Ion Erbașu, vărul deja cunoscuților frați Cristian și Alexandru Erbașu, proprietarii Construcții Erbașu. De asemenea, îi firmă le regăsim pe Văduva Alexandrina, mama afaceristului Silviu Văduva, beneficiarul real al companiei și Gheorghe Raluca Adriana.

Silviu Vaduva, fost consilier general al Primariei Bucuresti, isi muta afacerile pe litoral!Silviu Văduva

Cunoscutul om de afaceri Silviu Văduva, fost consilier general al Primăriei Municipiului București și șef serviciu la Autoritatea Vămilor, pregătește un nou proiect imobiliar pe litoral. Panorama Lake SRL, înființată în anul 2018, care reunește în conducere mai mulți oameni cunoscuți, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța un memoriu de prezentare pentru autorizarea execuției unui imobil cu locuințe colective, cu regimul de înălțime S+P+2E. Perioada de implementare propusă este de 36 de luni. Amplasamentul obiectivului propus este localizat în stațiunea Neptun, pe strada Trandafirilor, numărul 16J, terenul având o suprafață de 3127 mp, identificat cu nr. cad. 102414.

Silviu Vaduva, fost consilier general al Primariei Bucuresti, isi muta afacerile pe litoral!

Cine este Silviu Văduva, beneficiarul societății?!

Revenind la firmă, aceasta este condusă de omul de afaceri Silviu Văduva, acesta fiind beneficiarul real al companiei, fost consilier general PMB și șef serviciu la Autoritatea Vămilor, pentru o perioadă de 10 zile. Silviu Văduva a devenit cunoscut mai mult din presa de scandal pentru viaţa sa amoroasă. Acesta a avut relații de dragoste cu Mioara Mantale (fost prefect al Capitalei), Magda Pălimaru (prezentatoare de meteo la ProTv) sau Ramona Gabor (fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu).

Silviu Văduva își desfășoară afacerile imobiliare alături de familia Erabșu, mai exact cu Robert Ion, vărul fraților Cristian și Alexandru Erbașu, proprietarii Construcții Erbașu. Cei doi lucrează la un proiect rezidențial  - NorthSide Park – din zona Sisești. Silviu Văduva este, în prezent, președinte al CA al Companiei Municipale Energetica Servicii București, responsabilă cu reabilitarea rețelelor de termoficare a orașului și vice președinte al organizației PNL Sector 1. Între anii 2016 – 2021, Văduva a fost consilier general al Primăriei Municipiului București. Acesta a candidat și pentru un post la Camera Deputaților. De asemenea, Văduva a fost și consilier în cadrul Autorității Naționale a Vămilor, iar pentru o săptămână a fost numit și șeful Vămii București.

Silviu Văduva este fiul generalului de brigadă, în rezervă, Gheorghe Văduva, președinte al asociației jurnaliștilor militari profesioniști Presamil și redactor-șef al revistei Univers Strategic, conform profit.ro

Silviu Vaduva, fost consilier general al Primariei Bucuresti, isi muta afacerile pe litoral!

Alte nume cunoscute sunt implicate în firmă

Conform listefirme.ro, în cadrul societății asociați le regăsim pe Erbașu Adina, Văduva Alexandrina și Gheorghe Raluca Adriana.

Așa cum am precizat anterior, Adina Erbașu este soția lui Robert Ion Erbașu, vărul fraților Erbașu, care dețin compania Construcții Erbașu. Adina Erbașu apare asociat și în cadrul societăților NorthSide Park Tower SRL, dar și în EIR Dezvoltare Imobiliară SRL. Văduva Alexandrina este mama omului de afaceri Silviu Văduva.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mafia e mare si infipta bine in toate!
1
0
betonați si Neptun-ul, nenorociților!
1
0
Au furat terenurile din București și au trecut pe litoral( că pe astea din București le au furat pe toate)r*mâni mergeți fuga la vot să i votati poate va bulesc si in dos că la cata prostie e în țară asta.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468