REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Simona Halep a plecat spre Canada. Îmbrățișări tandre cu iubitul pe aeroport

Simona Halep a plecat spre Canada. Îmbrățișări tandre cu iubitul pe aeroport

Replica API 3 august 2019 | 00:00 356

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a plecat vineri spre Canada, acolo unde va participa la Rogers Cup, competiție organizată anul acesta la Toronto.

„Este tot o suprafață rapidă, n-o sa fie atât de dificil să mă adaptez. Mai dificil e s-o iei de la capăt după un succes atât de mare. Dar m-am odihnit destul de bine, am fost și în vacanță, mă simt bine și sunt încrezătoare.

Nu vreau să vorbesc despre șansele mele la US Open. Consider că am șansa mea și vom vedea. Îmi doresc să reușesc același joc ca la Wimbledon”, a declarat Halep la plecarea spre Canada.

Ce turnee urmează pentru halep

Rogers Cup (5-11 august)

Halep revine pe teren la Rogers Cup, competiție organizată anul acesta la Toronto. Turneul Premier 5 cu premii totale de 2.830.000 de dolari va fi primul test al româncei. Halep a câștigat anul trecut competiția, după o finală cu Sloane Stephens, scor 7-6 (6), 3-6, 6-4, și are de apărat 900 de puncte.

Cincinnati (12-18 august)

Programul Simonei continuă cu un nou turneu Premier 5, la Cincinnati. Fostul lider mondial are de apărat 585 de puncte și aici, după ce a jucat finala anul trecut, pierdută cu Kiki Bertens, scor 6-2, 6-7(6), 2-6.

US Open (26 august - 7 septembrie)

Halep scapă de grija punctelor la US Open, ultimul Mare Șlem al anului. Simo a părăsit competiția din primul tur anul trecut, învinsă surprinzător de Kaia Kanepi, jucătoare aflată pe locul 44 în acel moment, scor 2-6, 4-6.

Câte puncte are de apărat Simona în perioada următoare:

900 la Toronto

585 la Cincinnati

10 la US Open

Simona și-a luat la revedere de la iubitul său, Toni Iuruc, înainte de a face check-in-ul, cei doi îmbrățișându-se tandru.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa atita munca se compromite cu bosorogi patati.
0
0
e deja gravida ? ia tras-o batrinul
0
0
Fato,ocupa-te de tenis. Nu ai gasit si tu pe unul fara probleme.ce zic parintii tai.Cred ca fierb. Ce trebuia sa-l cari si la Cotroceni,in ce calitate?
2
0
daa, flamanzi dupa bani, adevarul ca in Balcani ii cam futeau toti: turci bulgari greci sarbi albanezi, culminand cu izgonirea din Grecia in kurul gol...
6
0
asa e la makedoni ,sa nu se piarda averea pau stere a aranjat maritisul asta ca la ei nu e din dragoste ,mereu e pt avere sa se faleasca .n-a gasit in neam vre-un var ceva mai tinerel si mai bogatan ? l-a luat pe asta care o sa dea explicatii pt afacerile cu excrocul de oprescu ? gigi becali e insurat cu verisoara lui tot asa ca sa nu se piarda averea
6
1
Doamne multi prosti si dobitoci mai sunt pe pamant Gelosi invidiopsi ofticosi le crapa ninima de mizerabili ce sunt Nu ati putea sa va vedeti de problemele voastre si ale familiei voastre ?
2
8
succes Simona. Poate pina vii inapoi ai scapat si de nenea asta , pleaca cu Oprescu intr-un turneu la zdup.
9
1
daca nu te insela nevasta-ta nu te uitai tu la Simona, inca mai suferi. Unde mai pui ca ai si dosar penal cu Sorin Oprescu pt furturi mari din banii publici.
9
1
Tora vruta mea tini va fudzi tu Canada,sa nu ti agarsheshti ca ti voi multu si va ti astept sa ghi la mine candu va ti torni
6
3
sa te combin cu unul care a divortat de doua ori si va avea si un copil , spune mult
13
3
cand vine oita inapoi o asteapta mustaciosu de Tiriac cu flori in gara.
7
7
Cand se intoarce fatuca, il gaseste pe boul asta casatorit si gata divortat pentru a doua oara! Pana la Wimbledon, o cam huleam. Am ajuns la concluzia ca gresesc si ca este o campioana. Deci merita aprecierea pe care nu i-am acordat-o pana acum. Dar incep sa ma enervez dinnou, cand o vad cu panarama asta langa ea. Chiar nu are sfatuitori sinceri langa ea, care sa o indrume in acest sens? Un astfel de individ merita ea? Mai in varsta cu prea multi ani, cu o casatorie la activ, cu probleme conjugale anterioare? Chiar nu gasea unul mai pur? Sau macar pe jumatatea ei de celebru, aratos si banos?
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212