REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Simona Halep a primit PRIMUL titlul de AMBASADOR al Universității Ovidius din Constanța. VIDEO!

Simona Halep a primit PRIMUL titlul de AMBASADOR al Universității Ovidius din Constanța. VIDEO!

Replica API 6 noiembrie 2018 | 00:22 462

Ceremonia decernării primului titlu de ambasador al UOC, Simonei Halep- numărul 1 WTA, a avut loc luni, 5 noiembrie a.c., în sala Senatului instituției.

Fostă studentă a Universității Ovidius, Simona Halep, a acceptat invitația conducerii de a reprezenta Universitatea și nu numai, iar la insistențele rectorului, de a fonda o asociație pentru tinerii ce doresc să performeze în tenis.

Titlul a fost acordat de rectorul universității, însoțit de gândurile pline de admirație pentru Simona, care, reprezintă un exemplu de urmat.

"Vreau să mulțumesc pentru primirea călduroasă, sunt foarte emoționată după cum se vede, însă o să încerc să spun câteva cuvinte despre tot ce simt acum.

Este o onoare foarte mare pentru mine să fiu prezentă astăzi aici și să primesc această distincție, este deosebită, specială.

Bineînțeles, am primit foarte multe premii si am câștigat în tenis, însă această distincție este specială, diferită și vreau să mulțumesc facultății pentru acest moment.

Aici am crescut, a fost un drum lung, greu, plin de emoții.

Vreau să mulțumesc orașului, pentru că, este orașul meu de suflet, natal, unde mă întorc mereu cu mare drag, pot spune că a fost cea mai importantă cărămidă în cariera mea și mă gândesc să mă întorc aici, nu știu când însă, sau în ce domeniu, dar cu siguranță voi face ceva pentru orașul acesta, mă voi implica în multe evenimente.

Vreau să vă mulțumesc pentru susținerea voastră, chiar și la mii de kilometrii depărtare, simt emoția și susținerea pe care mi-o acordați.

Pot spune, nu ca un sfat, dar toți tinerii și studenții care au un vis, să aibe încredere în el, să muncească, să nu cedeze niciodată, pentru că orice este posibil în viața asta.", au fost cuvintele pline de emoție adresate de Simona Halep.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da da, ambasadoarea cacarezelor!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108