REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Simona Halep, mesaj emoționant, de Ziua Naţională

Simona Halep, mesaj emoționant, de Ziua Naţională

Replica API 1 decembrie 2021 | 23:47 888

Simona Halep se află în Bucureşti şi va sărbători Ziua Națională alături de echipă. Cu această ocazie specială sportiva a transmis românilor un mesaj şi un îndemn emoţionant.

Simona Halep

Simona Halep are numai cuvinte de laudă pentru România. Mâine va sărbători Ziua Naţională alături de echipă, la antrenamente, după care se va răsfăța cu preparatele tradiționale preferate.

„Sărbătoresc (n.r. – Ziua Națională) pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun. Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul", a spus Simona Halep, scrie digisport.ro, cuitat de antena3.ro.

„O țară superbă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva".

Simona Halep spune despre România că este o tară superbă pe care şi-a propus să o viziteze mai des. Același îndemn îl da tuturor subliniind că ţara noastră este tot ce ar putea să-și dorească cineva: "avem locuri multe, la munte, la plajă".

„Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău. Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile. Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva. Spun mereu că oamenii sunt prietenoși. E un popor talentat, puțin negativist", a mai spus Simona Halep.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M-a emotionat pana la lacrimi. Mananc si plang.
3
1
Behehe!...
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108