REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sindicaliștii solicită revocarea eliberării condiționate a lui Gigi Becali

Sindicaliștii solicită revocarea eliberării condiționate a lui Gigi Becali

Replica API 23 august 2017 | 09:03 411

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor solicită revocarea eliberării condiționate ale cunoscutului om de afaceri Gigi Becali, după ce l-ar fi amenințat pe directorul Penitenciarului Jilava. Doleanțele lor au fost exprimate printr-o scrisoare deschisă remisă presei, dar și prin solicitarea oficială către Administrația Națională a Penitenciarelor.

„Luni, 21 august 2017, am solicitat conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor măsuri ferme în legatură cu amenințările pe care fostul detinut Gheorghe Becali, aflat în perioada de supraveghere după liberarea condiționată, a reunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava.

Ex-deținutul Gheorghe Becali a intervenit în direct într-o emisiune de televiziune din data de 19 august 2017 (ora 17.43) unde a afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de amenințare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deținut, Victor Becali.

Considerăm că se impune sesizarea instanței de executare a pedepsei privative de libertate în legătura cu revocarea liberării condiționate, dar și a organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de ultraj în formă calificată, fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane).

Acest demers se înscrie în programul de acțiuni sindicale care are în vedere, pe lângă îmbunătățirea condițiilor de lucru și eliminarea deficitului de personal, și întărirea cadrului instituțional și legal referitor la protecția personalului din penitenciare, și este justificat legal de prevederile art. 104 alin. (1) si (2) si art. 257 alin. (1) si (2) din Noul Cod Penal”, au transmis sindicaliștii.

UPDATE

„Vă dați seama cine conduce sindicatele ANP? Niște oameni atât de primitivi și atât de neștiutori și niște oameni care cred că pot face orice. Vă dați seama cât sunt ei de abuzivi? Cum să ceri revocarea eliberării condiționate, când omul este liber? Eu nu sunt în termenul de eliberare condiționată. (...) Ce amenințări? Nici nu am cuvinte, ce să spun?! Când îi spun de ce faceți asta și îi citești din lege, e amenințare? Când îi spui că o să vină judecata lui Dumnezeu, e amenințare? Pentru ce distrugeți oameni, e amenințare?”, a declarat Gigi Becali, marți, la Antena3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sindicalisti pot solicita. Da da ppt solicita sa ii faca o felatie dnlui Becali nu inainte de a io decalota. Japitele au incoltit omul dreptati. Mai vreti salari kktior.
1
1
LA PUSCARIE DIN NOU ! TE-AI DAT BOLNAV , AI STAT IN LUX IAR ACUM RAZI SI FACI MISTO CA NE-AI PACALIT . LA PUSCARIE !
8
3
sa respecte legea ciobanul!
14
7
Poate va mai amintiti cum venea cu cervicala prin salile de judecata si era pe moarte??? Poate va mai amintiti ca trebuia operat de urgenta?? Acum nu mai are probleme de sanatate?? Sau sa minti nu e un pacat???
16
7
Va supara adevarul? Becali are dreptate , sesizeaza o incalcare flagranta a drepturilor detinutilor di puscarii ! Respectati legile ! Cine sinteti voi sa cereti rearestarea lui Becali ? Judecatorul hotaraste nu voi ! Aia nu a fost sechestrare de persoane ! A fost o facatura ca sa- l poata agata !
6
20
personal mai eliberati detinuti din puscarii nu incercati sa le aglomerati.Va doare la pipota de declaratiile lui Becali ca sunteti niste jeguri ordinare.Voi sunteti mai periculosi decat cei de la Aushwitz.Securistilor !!!
7
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108