REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sindicatele din poliție îl sprijină pe Oprea: Nu trebuie să demisioneze

Sindicatele din poliție îl sprijină pe Oprea: Nu trebuie să demisioneze

Replica API 26 octombrie 2015 | 00:08 210

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) susține că toți miniștrii de interne și alți miniștri au beneficiat de protecție, subliniind că responsabilitatea juridică pentru moartea lui Bogdan Gigină ''nu poate fi aruncată asupra ministrului pentru a atinge interesul de moment al unora''.

"Dacă pe noi nu ne întreabă nimeni cine merită sau nu să fie ministru de interne, asta nu înseamnă că noi nu avem ceva de spus. Ori în mandatul ministrului Oprea, orice angajat al MAI, poate să confirme că am avut foarte multe rezultate pozitive. Am primit drepturile legale pe care ani de zile nimeni nu le mai acorda, am beneficiat cea mai bună logistică din ultimii 15 ani, iar pentru salarii și pensii am văzut că, împreună cu sindicatele, se poate lupta cineva și pentru noi, cu rezultate reale. Cum pot unii să creadă că ministrul Oprea poate fi vinovat de moartea colegului nostru, când este singurul ministru care a făcut ceva pentru cei care sunt răniți sau și-au pierdut viața în misiune. Datorită lui, familiile celor care au avut de suferit accidente, sau care și-au sacrificat viața, au simțit că statul este alături și îi ajută'', se afirmă în comunicatul SNPPC, citat de agerpres.ro

Poziția SNPPC este susținută și de Federația Polițiștilor ''Sed Lex'', Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ''Al.Ioan Cuza'' și Federația Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual.

vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/protest-impotriva-vicepremierului-oprea-245380/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108