REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Slabu, despre Vasiliev şi Condurăţeanu: Le doresc celor care au plecat să se bucure de şoriciul primit de sărbători de la Moş Gerilă

Slabu, despre Vasiliev şi Condurăţeanu: Le doresc celor care au plecat să se bucure de şoriciul primit de sărbători de la Moş Gerilă

Replica API 16 decembrie 2013 | 00:00 212

Urări pentru parlamentarii care au "dezertat" la UNPR

Urări pentru parlamentarii care au "dezertat" la UNPR

PP-DD Constanţa a prezentat sâmbătă bilanţul activităţii în faţa conducerii centrale, în frunte cu preşedinta Simona Man şi deputatul Liliana Mincă. Gheorghe Slabu, preşedintele PP-DD Constanţa, nu a ezitat să-şi arăte nemulţumirea faţă de cei care au plecat din partid la UNPR, respectiv senatorul Marian Vasiliev şi deputatul Andrei-Răzvan Condurăţeanu.

"Oportunism politic. Vrem să le amontim că noi i-am făcut parlamentari, partidul şi sigla. Nu ei ne-au făcut pe noi. Vă asigurăm că ne vom mobiliza. Vasiliev şi Condurăţeanu ne-au îndurerat sufletele. Au lovit din plin în partid. Dacă le-aş fi dat o icoană, ar fi jurat pe ea că nu pleacă. Au plecat într-un moment rău pentrupartid. Cum să plece într-un partid care e sluba PSD? Le doresc celor care au plecat să se bucure de şoriciul primit de sărbători de la Moş Gerilă", a spus Slabu. La rândul său, Simona Man, preşedintele PP-DD, s-a declarat dezamăgită de cei doi. "Au cedat unor tentaţii care se vor întoare împotriva lor şi au arătat o faţă urâtă pentru electorat. Sunt otrăvită sub limbă, penru că mi-au dat din veninul lor. Vasiliev e un om care şi-a făct campanie pe spatele lui Gheorghe Slabu. Marea lui dezamăgire e că vroia să fie preşedinte PP-DD Constanţa. Asta era ţinta lui. L-am avertizat pe Slabu că Vasiliev a deraiat pe linie de partid. Am avut semnale că Răzvan Condurăţeanu pleacă din partid. M-a sunat tatăl lui plângând. Mi-a spus că îi este ruşine că l-a trădat propriul copil. Toată campania i-a făcut-o Slabu. Mă bazez pe Slabu la alegerile europarlamentare, avem încredere în el", a spus Man. Deputatul Liliana Mincă a declarat că au fost doi deputaţi şi un senator. "Aţi rămas cu Liliana Mincă. Eu sunt vocea constăţenilor acum. Ceilalţi erau morţi din start", a spus Mincă.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108