REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Șoc în Turcia! Adjunctul partidului de opoziţie a murit în timp ce se bucura de victoria în alegeri. Video

Șoc în Turcia! Adjunctul partidului de opoziţie a murit în timp ce se bucura de victoria în alegeri. Video

A.F. 1 aprilie 2024 | 21:58 2540

Adjunctul partidului de opoziţie din Turcia, Mehmet Palaz, a murit în timp ce se bucura de rezultatele partidului pe care îl reprezintă. Tragicul eveniment a avut loc după ce balconul în care se afla a căzut efectiv, transmite agenția IHA. Potrivit agenției, alte 8 persoane au fost internate la spital.

soc in Turcia! Adjunctul partidului de opozitie a murit in timp ce se bucura de victoria in alegeri. Video

Vicepreședintele districtual Mehmet Palaz, care și-a pierdut viața ca urmare a prăbușirii balconului în timp ce sărbătorea rezultatele neoficiale ale alegerilor, în clădirea districtuală CHP din districtul Tavas din Denizli, a fost condus pe ultimul drum.

soc in Turcia! Adjunctul partidului de opozitie a murit in timp ce se bucura de victoria in alegeri. Videoimagine de la fața locului

Opt persoane au fost rănite

În condițiile în care candidatul primarului CHP Tavas, Kadir Tatık, a câștigat alegerile conform rezultatelor, mulți membri de partid s-au adunat în fața clădirii partidului pentru a sărbători victoria. Cu toate acestea, opt persoane au fost rănite când balconul s-a prăbușit, iar unul dintre ei, Mehmet Palaz, a murit în urma unei lovituri la cap.

soc in Turcia! Adjunctul partidului de opozitie a murit in timp ce se bucura de victoria in alegeri. Videoimagine de la fața locului

Cadavrul lui Palaz a fost luat de la morga de Medicină Legală și adus la Tavas. Adjunctul CHP Denizli Şeref Arpacı, primarul municipalităţii metropolitane Denizli Bülent Nuri Çavuşoğlu, primarul Pamukkale Ali Rıza Ertemur, primarul Tavas Kadir Tatık, preşedintele provincial CHP Ali Osman Horzum şi mulţi membri ai partidului şi rudele familiei au participat la ceremonia de înmormântare care a avut loc la Moscheea Mestanağa. rugăciunea de după-amiază.

Trupul lui Palaz, acoperit cu steaguri turcești și CHP, a fost înmormântat în Cimitirul Tavas după rugăciunea de înmormântare. Președintele CHP Özgür Özel și primarul Merkezefendi, Şeniz Doğan, au trimis, de asemenea, o coroană de flori la înmormântarea lui Palaz și și-au exprimat condoleanțe familiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ghinion, bloc facut din chirpic turcesc !
6
0
Atentie mare la noile blocuri construite in Constanta (cele de dupa 2000)! Turcii astia sunt foarte buni constructori, dar folosesc materiale de 2 bani! Astia sunt in stare sa bage in loc de fier beton , craci de la copaci sau paie! Cum naiba, romanii au construit edificii cu etaje si viaducte, care au durat si dureaza pana in zilele noastre!? Noroc ca mai exista cutremurele, ca mai sorteaza din casele construite p***t!
7
0
Balcoane de astea și muncitori de astia sunt și la noi la blocurile făcute de turci
13
0
Balcon facut cu materiale made in turkey.....gen Valenciaga, Bucci, Adibas.....
15
1
Mi-aduc aminte cand eram ciutan, ne adunam cate 20 insi pe balcon de revelion, saream, tzopaiam. Traiasca Ceausescu si blocurile facute de el din prefabricate. Buncare. Se mai mira turcii ca le-au cazut zeci de mii de cladiri la ultimu cutremur. Cred ca aceeasi calitate indoielnica au si blocurile astea noi
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272