REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Șocant! Femeie de 38 de ani, găsită moartă în propria casă! Video

Șocant! Femeie de 38 de ani, găsită moartă în propria casă! Video

Virgil STOIAN 6 septembrie 2023 | 00:00 8612

Tragedie într-un bloc din zona CET! În noaptea de sâmbătă spre duminică, respectiv 2 spre 3 septembrie, alertați de vecini, oamenii legii au găsit cadavrul unei femei. Potrivit informațiilor noastre, femeia, în jur de 40 de ani, era moartă de ceva timp, mirosul aproape insuportabil dar și un senzor de la țeava de gaze făcându-i pe vecini să alerteze autoritățile. Cu toate că trupul femeii a fost luat, vecinii fac apel la autorități să poată închide în vreun fel ușa apartamentului în care a locuit femeia, atât din cauza mirosului dar și pentru a evita pătrunderea în apartament a vreunui hoț.

socant! Femeie de 38 de ani, gasita moarta in propria casa! VideoGarsoniera unde a fost găsită femeia

Alertat de țiuitul unui senzor de gaze aflat pe holul demisolului blocului 56-F, de pe strada Gheorghe Marinescu, un vecin a chemat un angajat de la gaze pentru a verifica situația. Pentru că acesta nu avea cum să pătrundă și în apartamentul care părea să fi declanșat acel senzor, vecinii au apelat 112. Cei veniți au încercat să pătrundă în apartament, însă fără acordul proprietarului sau a unei rude apropiate nu aveau voie să forțeze ușa. Abia după ce una dintre persoanele venite la intervenție a observat, prin geam, că femeia era căzută în fața ușii, s-a intrat cu forța în apartament, fiind descoperit trupul femeii. Potrivit informațiilor noastre, femeia era decedată de aproape 2 săptămâni, fiind aproape intrată în putrefacție. Vecinii se confruntă acum cu o dublă problemă, atât mirosul care persistă încă pe scară dar și faptul că oricând cineva ar putea intra în apartament pentru a fura, ușa fiind întredeschisă, în urma intervenției pompierilor. Potrivit reprezentanților IPJ, cadavrul nu prezenta urme de violență.

socant! Femeie de 38 de ani, gasita moarta in propria casa! VideoUșa forțată

Ce spune președintele de bloc

„Sâmbătă, pe la ora 01:30, s-a făcut o sesizare la Poliție. S-a simțit un miros ieșind de la garsoniera de aici și au venit cei de la Pompieri, Poliția și au trebuit să spargă ușa văzând că e cineva căzut lângă ușă, pe geamul de afară. Au găsit persoana decedată. Noi acum am vrea după ce au intervenit dânșii, să sigileze ușa, să nu mai emane mirosul dinăuntru. Aici sunt persoane care locuiesc și e foarte deranjant și poate ia cineva măsuri în acest sens.” a declarat președintele de bloc, pentru Replica.

socant! Femeie de 38 de ani, gasita moarta in propria casa! Video

Ce spun reprezentanții IPJ

„La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Dr. Prof. Gheorghe Marinescu, se află o persoană decedată. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o femeie, de 38 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violență. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” au transmis reprezentanții IPJ.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate vrei sa spui NEVACCINATII care imprastie
3
5
Incep vaccinistii sa pice din senin?!
6
11
Bine ca ati dat adresa ! Sa stie hotii unde sa mearga .
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212