REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ȘOCANT: FEMEIE SNOPITĂ în BĂTAIE într-un MAGAZIN din Cumpăna, alta lăsată fără 2.000 de lei în Tomis III

ȘOCANT: FEMEIE SNOPITĂ în BĂTAIE într-un MAGAZIN din Cumpăna, alta lăsată fără 2.000 de lei în Tomis III

Replica API 3 martie 2020 | 12:35 493

Primăvara a început într-un mod cât se poate de neplăcut pentru două femei. Una a fost snopită în bătaie într-un magazin din Cumpăna de către un individ care a vrut s-o tâlhărească, pe când alta a fost atacată de doi indivizi, în Tomis III.

Victima din Cumpăna

Ambele evenimente au avut loc pe data de 2 martie. ” În jurul orei 12.00 (luni, 2 martie – n.r.) în plină zi, mama mea a fost atacată în magazinul personal din zona Cireșica din comuna Cumpăna, cu scopul de a fi tâlhărită! Vă rog din suflet dacă auziți ceva, știți, bănuiți pe cineva,ajutați-mă să prindem acest nenorcit și să fie adus în față legii! Vă rog, dacă cunoașteți, nu protejați, pentru că mâine ar putea fi mama voastră”, a spus fiul victimei. Se pare că în zona cu pricina există o cameră de supraghere, dar îndreptată spre parc. Însă, la un moment dat, se poate vedea cum un bărbat cu gluga trasă peste față aleargă. În cauză, oamenii legii au declanșat cercetările.

”La data de 2 martie a.c., în jurul orei 12.10, polițiștii Postului de Politie Cumpăna au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic într-un magazin alimentar de pe raza comunei Cumpăna. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că femeia în cauză, de 57 de ani, în timp ce desfășura activități de vânzare-cumpărare într-o societate comercială, un tânar, de aproximativ 15 ani, i-ar fi solicitat bani, iar ca urmare a refuzului acesteia, tânărul ar fi lovit-o, ulterior părăsind locul faptei. În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violente”, potrivit anchetatorilor.

De asemenea, tot pe 2 martie, o altă femeie a fost atacată de doi indivizi, dar în zona Tomis III din municipiul Constanța. ”Și mie astăzi (2 martie – n.r.) mi s-au furat 2000-2500 de lei în zona Tomis 3. Doi indivizi, doar pentru că am ieșit prin spatele blocului. Adevărul este că am dat direct banii din portofel și nu m-au lovit. Au fugit direct printre mașini”, a spua a doua victimă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica,du-te dracu
0
1
Ce vreti sa se intample intr-un oras transformat in ghetou de autoritati felicitari ...
3
0
Am iesit din greseala pe usa din spatele blocului , doar ce imi confirmase taxiul ca a ajuns . Da , nu am avut insotitor pt 2 m . Greseala mea ! Cert e ca ma bucur ca sunt nevatamata .
0
1
Daca de 20 de ani alegeti aceeasi CIOARA ca primar in cumpana ? ? ? De ce va mai mirati ca va vor injunghia TIGANII pe strada ? ? ? TOTUL pleaca de sus : singurul VINOVAT pentru TALHARIILE si CRIMELE dintr-o localitate este doar PRIMARUL !!! PRIMARUL trebuie sa asigure LINISTEA PUBLICA si SIGURANTA CETATENILOR !!! Asa spune LEGEA !!! TIGANCA IMPU.TITA GAJU a facut MII DE MILIARDE LEI AVERE, JEFUINDU-VA, PROSTINDU-VA si MANIPULANDU-VA in TOATE FELURILE POSIBILE !!! Acum si-a trimis TIGANII sa-ai atace pe ROMANI, pentru a crea nemultumire in randurile romanilor si a readuce CIUMA ROSIE !!!
5
0
Unde este politia romana ? Unde este politia locala ?
3
0
Cine i-a eliberat pe borfasi? Mai tare ca nu se aude! Hai, mai cu viata! Cine le plangea de mila, la ce televiziune? Curaj! Cine le cerea scuze celor din puscarii? De ce ne miram acum ce se intampla?
5
0
Legile tarii sunt protective fata de infractori,mai ales fata de infractorii minori si fata de cei foarte periculosi,inclusiv tradatorii de tara. Politia nu are drepturi ca omologii lor din SUA sau alte tari civilizate,adica are restrictii mari in a apara cetatenii cinstiti. Chiar si cetatenii romani se supari tare cand diversi infractori sunt luati pe sus de politisti,exceptand abuzurile care nici ele nu lipsesc. E greu,e cam fiecare pentru el. Suntem o tara de salbatici,de inapoiati cu telefoane avansate.
7
1
Nu locali,ci oricare politist sau jandarm daca ii vedeau pe golani aia care a amenintat femeia si i-a luat bani nu se baga,se faceau ca nu vad si la furturile din magazine trebuie sa le arati papagalilor imagini filmate,nu are magazinu camere video GHINION caci politia poarte sa faca ceva doar daca le dai mura-n gura,pentru ca doar dasta au aceias grupa de munca ca mineri din subteran si iau pensii speciale.
8
0
Fulgerica, vine fuga seful de post Albu si ia masuri ... daca stie! Daca nu il suna din nou pe Costica sa il ajute!
4
0
fulgerica politia e ocupata cu cei care nu si achita parcarile sau alte chestii minore,la talharii,agresiuni ai alte abateri grave,nu intra in sfera lor de interes,ci doar de dezinteres.traiasca mafia psd ,caci politia locala e subordonata acestor analfabeti psd isti
6
4
doamna cu magazinul trebuia sa monteze o camera de luat vederi in magazin, poate dupa acest eveniment nefericit sa monteze mai multe camere.Iar cealalta doamna iese din casa cu 2500 lei?cand esti singura fara insotitor nu mai iesi cu atat de multi bani la tine cand stii ca traiesti intr-un oras plin de hoti si o politie care-i protejeaza
11
3
satul talharilor....politia locala?jandarmeria? politia romana ?dorm
12
2
acum si intodeauna, dupa eveniment !
10
2
Unde e politia?
13
1
Intrebati-l pe piki
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212