REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Șocant! O femeie din Ion Corvin, arestată după ce și-a violat propria fiică, timp de patru ani

Șocant! O femeie din Ion Corvin, arestată după ce și-a violat propria fiică, timp de patru ani

Mirela PASCAL, Virgil STOIAN 26 aprilie 2024 | 15:55 3440

Incredibil! O mamă cu chip de monstru și-a violat propria fiică, încă de când copila avea 9 ani. Patru ani de zile, fata a trăit un chin însă, n-a mai suportat și s-a destăinuit unei prietene. Aceasta din urmă a povestit totul învățătoarei, care a alertat direcțiunea școlii și autoritățile. Femeia care și-a nenorocit copilul a  fost arestată.

socant! O femeie din Ion Corvin, arestata dupa ce si-a violat propria fiica, timp de patru ani

La data de 25 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa – Postul de Poliție Ion Corvin, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, o femeie, de 31 de ani. Femeia ar fi întreținut raporturi sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, de 13 ani, împotriva voinței acesteia, timp de patru ani de zile. Aceasta este bănuită de săvârșirea infracțiunii de viol. Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2020 – 2024,  femeia ar fi întreținut raporturi sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, de 13 ani, împotriva voinței acesteia.

socant! O femeie din Ion Corvin, arestata dupa ce si-a violat propria fiica, timp de patru ani mama cu chip de monstru

O parte din actele sexuale ar fi fost efectuate împreună cu concubinul femeii, care a fost arestat preventiv la data de 11 aprilie a.c., pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

socant! O femeie din Ion Corvin, arestata dupa ce si-a violat propria fiica, timp de patru ani Femeia arestată

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astăzi, a fost prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Primarul din Ion Corvin, șocat

Primărița din Ion Corvin, Tudorița Floros, a declarat, pentru Replica că femeia se afla în evidențele Asistenței Sociale, însă nu s-a gândit niciodată că fata de 13 ani trece printr-o asemenea traumă. ”Copila a mers la o prietenă căreia i-a spus totul. Aceasta a vorbit cu învățătoarea, iar cea din urmă cu directorul școlii, care a anunțat autoritățile. Eu am observat-o mai retrasă, se lipea de mine când mă vedea, dar nu m-am gândit niciodată că se întâmplă așa ceva. Știu că mama mai locuiește cu o soră și o bătrână în casă. Mai are un fiu, care e plecat de acasă”, ne-a spus primarul.

Angajată a primăriei: Fata era bătută și amenințată

Angajata primăriei de la Asistență Socială, Adriana Penu, a declarat, pentru Replica faptul că micuța era bătută de mamă și concubin și amenințată să nu dezvăluie teroarea la care era supusă. ”Noi cum am aflat am înștiințat autoritățile. Ei au venit în urmă cu câțiva ani la noi în sat, sunt din Cernavodă. El are o șhaormerie în fața școlii”, a spus Penu. Mai mult, se pare că cei doi monștri întrețineau relații sexuale de față cu copila.

Concubinul, arestat de două săptămâni

Reprezentanții Protecției Copilului ne-au precizat că fata este în custodia lor de două săptămâni și că, tot de-atunci și concubinul e arestat.

socant! O femeie din Ion Corvin, arestata dupa ce si-a violat propria fiica, timp de patru ani

Update:

Mama a fosta arestată preventiv. Se numește Larisa Floareș, iar pe concubin îl cheamă Victor Mișcă. Mama nu și-a recunoscut fapta, menționând în fața oamenilor legii, dar și a asistenților sociali, că, de fapt, un unchi de-al copilei ar fi violat-o. Tatăl natural al copilei locuiește la Lumina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și pătați imaginea baiatului
2
0
Sa știți ca băiatu din poza nu este concubinul Viktor misca și batati imaginea băiatului degeaba
2
0
Animalul Mișcă dupa nume e machedoooonnn.A gasit-o pe țicnita aia nejudecată să o batjocorească pe ea și mai mult să-i nenorocească copilul pe viată .
1
0
Impuscati direct in cap,amândoi
5
0
Daca va uitați pe profilul ei de FB innebuniti de nervi. Asta trebuie executata fara drept de apel! O nenorocita de mama!
6
0
ca astea vopsite cu parul rosu semafor au probleme mentale
5
1
Elita Romaniei :)
6
2
Un sat prapadit de saracie lucie
7
1
Din Cernavodă ar trebui arestați sa nu mai vadă lumina zilei 1000 de ani.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212