REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

ȘOFER de TAXI prins de POLIȚIȘTI: a rămas fără plăcuțele de înmatriculare

ȘOFER de TAXI prins de POLIȚIȘTI: a rămas fără plăcuțele de înmatriculare

Replica API 29 iulie 2020 | 20:46 2077

Un taximetrist a fost depistat de polițiștii constănțeni în timp ce ar fi efectuat transport neautorizat de persoane, în zona gării Constanța.

Potrivit reprezentanţilor I.P.J. Constanţa, un bărbat de 52 ani din Constanța a fost depistat de polițiști în timp ce ar fi efectuat transport neautorizat de persoane, în zona gării Constanța, unde două tinere ar fi urmat să fie transporte în regim de taxi în stațiunea Mamaia. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii 38/2003 cu amendă în valoare de 1.000 lei și i-au fost reținute, pentru o perioadă de 6 luni, certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt cei care mananca cacao impotriva Uber,in special cel care zice ca a gasit seminte sparte si manele in masina de Uber.Asa ceva se taxeaza la sfarsitul cursei cu note,ceea ce unseamna ca daca exista acel specimen,v-a disparea de pe piata in maxim 2 saptamani.Asta inseamna civilizatie,puterea cetateanului de a taxa gibonii si cei care incearca sa fenteze sistemul.Asa ca ciocu mic,Uber inseamna civilizatie.Adevarul ca Constanta e plina de ciori si de giboni,dar vor disparea usor de pe piata
6
1
PENTRU CEL CU COMENTARIU CU UBER!SA ITI IAU FAMILIA IN PULA!NU TOTI SUNTEM LA FURET!SUNT PENTRU UN BAN CINSTIT
0
3
Asa va trebuie daca nu dati spaga eu fac la Mangalia cu 77 ERD la gara si nu imi zice nimeni date mai incolo
0
0
Era garoi ?
1
1
Cum iesi din gara si vezi taximetristi , iti vine sa vomiti : fete de cocalari sau manelisti , gata sa te jupoaie , la portofel . Daca nu-i spui clar pe unde sa o ia si ca esti din CT...ala esti . Invers , cand plec din Tomis Nord la gara...sunt soferi cinstiti .
7
0
Cumetre am vazut noi ce masini sunt la uber.din 4 comenzi am avut parte de 2 ori de un logan mcv 1 data de un logan si 1 de un golf.in afara de mcv care soferu era decent restu la maieu si pantaloni scurti NU AU ELIBERAT BON FISCAL manele in difuzoare si mizerie in masina. La unul erau coji de seminte intre scaunele din fata.probabil la 1.7 pe km de foame mancati seminte. Stai dreacu parcat baga mi as pl n uberu tau ca sunteti aceiasi mizerie.. mai ales aia cu manelele in difuzoare. Ce mi e uber ce mi e taxi aceiasi mizerie. marele uber cu manele si seminte de floarea soarelui. Sictir.
4
5
Sa le faci cate o muwe la toti taxistii...
2
8
Bai troaca cand te au luat la poarta alba din bmveu te au luat nu saracie care esti
0
0
4 motive sa nu mai folositi taxiurile. 1.Toti taximetristii ies din casa cu un singur gand ,sa insele clientii,taximetristii fiind cea mai ordinara categorie a societatii,hoti mincinosi,perversi,milogi,pradiutori la garda. 2.Tarif taxi 2.5 lei,tarif Uber 1.7 lei,la Uber ti se spune inainte de a accepta cursa cat te costa. 3.Masinile de taxi sunt numai Loganuri la peste 500 000 km,jegoase si slinoase carpite si fara aer conditionat fiinca consuma.La Uber ai cele mai noi masini,soferi civilizati,ac standard 4.Downloadeaza aplicatia Uber acum si primesti o cursa gratis,ca sa vezi ce buni suntem!
21
11
Toti boratii, la gara sunt! Verificate toate actele celor, care stau la gara si isi aleg clientii!
16
0
Prostan de taximetrist cu troaca de OPEL.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272