REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ȘOFERII FĂRĂ PERMIS, PERICOLUL de pe drumurile de țară!

ȘOFERII FĂRĂ PERMIS, PERICOLUL de pe drumurile de țară!

Replica API 11 februarie 2019 | 03:01 565

Mai mulți tineri s-au ales cu dosare penale, după ce au fost surprinși la volan, deși nu dețin permise de conducere. Polițiștii constănțeni au „descins” în localitățile din mediul rural, în acest sfârșit de săptămână, pentru a face ordine pe străzi, mai ales că numărul celor care conduc pe drumurile publice, deși nu au acest drept, pare să fie în creștere!

Sâmbătă, 9 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Primăriei, din localitatea Chirnogeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 10 februarie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoaria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Tot sâmbătă, 9 februarie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe raza municipiului, având autorizația de circulație expirată.

Un alt tânăr, care s-a urcat la volan fără a deține permis, a provocat o tamponare. Astfel, tot sâmbătă, 9 februarie a.c., în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un tânăr, în vârstă de 17 ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Bărăganu, județul Constanța, care a condus un autoturism, în aceeași localitate, având permisul de conducere suspendat.

Aproximativ la aceeași oră, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Peștera, județul Constanța, care a condus un autoturism, în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, acesta având o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, acesta refuzând prelevarea celei de-a doua mostră.

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, dinspre localitatea 2 Mai către Vama Veche, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ati gasit nici un carutas baut ca si ei sunt participanti la traficul rutier pe astfel de drumuri.
0
0
Multumim Politiei Rutiere pentru activitatile efectuate pe drumurile publice .
1
0
esti in oala cu aia fara permis?da-te'n kkt,basinosule!
0
0
Da si pe tine sa facem testele HIV
0
1
Ai condus fara permis, puscarie tata dar puscarie nu pension.masina trebuie confiscata si distrusa.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108