REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Şoferiţele fac prăpăd pe străzile Constanţei

Şoferiţele fac prăpăd pe străzile Constanţei

Replica API 20 decembrie 2019 | 13:49 518

Neatenţia la volan face praf maşinile conduse de domnişoare, pe străzile Constanţei. După cele trei doamne care au reuşit performanţa de a intra în coliziune pe strada Baba Novac, ieri a fost rândul altor două domnişoare să fie protagonistele unei tamponării, în centrul Constanţei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Betivanii la volan nu sunt periculosi. Daca ar fi fost, atunci Constantinescu ar fi fost arestat cand a adormit la volan in strada. Vad ca e mai periculos sa te rujezi la volan, decat sa adormi.
8
0
ce iti mai place sa pui stiri false, oare pui capul pe perna linistita cand minti, ce mi-ar placea sa patesti la fel cum au patit fetele astea, sa mergi linistita pe Strada cu masina sa intre una in tine sa te faca praf
4
3
o nesi s.a oprit intrare sens giratoriy desi nu venea nimeni.Era sa intru in ea.Habar n.au legile circulatiei. Alta azi era sa intre in mine parcare kaufland,se credea la F1,asa viteza avea.Ba,sint criminale,omoara oameni.Iti risti viata sa depasesti o nesi care merge pe banda 2 cu 59,scrie smsuri.Sau opreste unde vrea ea,farA semnalizare,in mijlocyl drumului,desi parcarea e 5m mai incolo.Nesi ce sinteti,cind va vad cu roatele in sus ma unge la inima!si va vad!
2
9
In primul rand , sa ii fie rusine doamneI batrane urata si grasa care scrie articole false ! Fetele circulau pe drum prioritat nu ai putut evita coliziunea cu auto cate nu a oprit sa indicatorul stop ! Am fost acolo si am vazut cum s-a intamplat ! Fetele au fost transportate la spital deoarece au fost ranite iar doamna care a provocat accidentul statea si se amuza de producerea evenimentului , aruncati cu vorbe si cacat , nu va ganditi ca putea fii vorba despre surorile voastre , fiicele voastre ! Rusine !!!
14
1
Sterge asta commentariile, nu statea nimeni pe telefon nenea gigi, nu fetele din imagine sunt vinovate de accident ci o doamna cu copilasii in masina asa ca nevasta ta,care se grabea sa isi duca copii la serbarea de craciun... ce emotionant nu?replica de constanta fura curent
7
3
cand iei carnetul pe beregata
11
8
fa nepoatelor!cind conduceti lasati telefonul si tigara,inteligentelor!respectati legile,nu mai mergeti si parcati ca niste nesi ce sinteti!
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212