REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Șoferul care a provocat CARAMBOLUL din Mangalia, prins în Vama Veche cu amfetamină și cannabis!

Șoferul care a provocat CARAMBOLUL din Mangalia, prins în Vama Veche cu amfetamină și cannabis!

Replica API 22 aprilie 2019 | 00:00 518

Șoferul care a provocat accidentul rutier de sâmbătă seara, din Mangalia, în urma căruia mai multe mașini au fost avariate, iar o persoană a ajuns la spital, a fost reținut. El a fost ulterior prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Iar instanţa aîncuviinţat măsura: 30 de zile de arest preventiv. De menționat că bărbatul nu se află la primul conflict cu legea: în urmă cu puțin timp, el a fost condamnat cu suspendare pentru trafic de droguri.

Traficul pe strada Rozelor a fost restricționat, sâmbătă seara, 20 aprilie a.c., în urma unei adevărate „cascadorii”, în care au fost avariate cinci autoturisme, iar o persoană a ajuns la spital.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.30, iar cel anchetat pentru că l-ar fi provocat este Cristi Emanuel Smerea, un tânăr de 25 de ani, care nu se află la primul conflict cu legea.

Astfel, tânărul de 25 de ani a condus autoturismul Volkswagen pe strada Rozelor, dinspre strada Ion Creangă spre strada Matei Basarab și în dreptul blocului R11 a intrat în depășirea unui autoturism condus de o femeie de 25 de ani.

În momentul efectuării manevrei de depășire, din cauza neatenției in conducere, a pierdut controlul direcției către partea stângă a sensului de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

In urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 25 ani a fost proiectat către dreapta si s-a răsturnat pe partea carosabilă și, de asemenea, a intrat în coliziune cu autoturismul depășit pe care l-a proiectat către partea stângă a sensului de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței de 25 ani.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat valoarea de 0.31 mg / l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat să se supună recoltării de probe biologice de sange.

Împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul din cadrul IPJ Constanța. Ulterior, instanţa a dispus măsura arestului preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Condamnat cu suspendare după ce a fost prins cu droguri, în Vama Veche

Menționăm că tânărul a fost condamnat, în urmă cu puțin timp, la o pedeapsă de 2 ani și șase luni pentru trafic de droguri, ce a fost suspendată sub supraveghere pentru un termen de încercare de trei ani; în această perioadă, tânărul trebuie să efectueze 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Potrivit rolii.ro, în august 2018, mai precis pe 11.08.2018, în jurul orei 1.05, polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța l-au surprins pe Emanuel Smerea în clubul „Molotov” din Vama Veche, având asupra lui substanțe stupefiante, pe care le oferea spre vânzare. Astfel, asupra lui au fost găsite 12 pliculețe cu 16,0 grame de amfetamină și cafeină, nouă comprimate dreptunghiulare de culoare bej, ce aveau inscripționate logo-ul GOLD pe o față – MDMA, o altă punguță cu MDMA – 0,2 grame, dar și 0,6 grame de cannabis. La audieri, tânărul a declarat că drogurile găsite asupra lui, despre care știa că sunt amfetamină și ecstasy, le cumpărase cu puțin timp înainte de la un individ pe care l-a cunoscut în Vama Veche. El i-a dat individului un telefon Iphone 8, primind la schimb drogurile și un Iphoe 6S.

Amfetamina avea de gând să o vând la prețul de 100 lei/pliculeț, iar ecstasyul la prețul de 50 lei/comprimat. De asemenea, a mai precizat inculpatul faptul că de aproximativ 2 ani este consumator de droguri de risc și mare risc, respectiv cannabis, amfetamină și ecstasy, dar nu consum regulat, ci doar la petreceri. În urma efectuării testării, s-a găsit prezența acestora droguri.

F.B.

VIDEO:

Citește și: VIDEO. CARAMBOL cu cinci mașini în Mangalia! Una s-a răsturnat!

ȘOFERUL care a provocat CASCADORIA din Mangalia, A FOST REȚINUT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era drogat soferu lea cumparat dela Raym camataru ma camatarit cu 50 suta mia loat plajea nu am avut sa platesc dobinda mia vindut si un mercedes si mi bagat dobinda si la ala mai are RAYM sa vina sa imi ia oile si brinza dela pecineaga
0
0
Verde din Mangalia a luat de pe plaja o veste cu droguri saptamana trecuta ! Are un audi negru ct77wxs
2
0
Smecheri de genul astuia pt.ca din pacate sunt multi daca ii critici in loc sa taca iti raspund ca nu au omorat pe nimeni si culmea au sustinatori.
0
0
Pericole publice pe sosele ! Cum sa ne ferim de ei ?
0
0
Trebe ca sa se mearga in cet prin oras dar multi tigani nu intelege. Sinan si Raim circula ca zmeii pentru ca ii iubeste copoiii, Fara banii lor politistii cu masini bengoase at mergea pe jos si ar rupe pantofii de lux
1
2
Am auzit ca se milogea politistul de ei sa spuna care a fost la volan.
2
1
Baietii cand au iesit din masina rasturnata erau drogati .
4
1
Atentie spaga la analize sa iasa mai putin la contraexpertiza s a marit asa ca nu deranjati cu putin ca fac sa iasa mai mult. Nu accept interventii de la gabori ei sa si vada de vanzarile de droguri eu de analiza fiecare cu treaba lui sa nu ziceti ca nu v am zis. Bonus femeia accidentata va lua mai putine zile de spitalizare
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108