REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Șoferul mașinii în care se afla Bianca Drăgușanu a fost prins drogat cu cocaină la Fetești

Șoferul mașinii în care se afla Bianca Drăgușanu a fost prins drogat cu cocaină la Fetești

Replica API 8 iulie 2019 | 15:38 721

Șoferul masinii în care se întorcea de la mare Bianca Drăguşanu a fost depistat pozitiv cu cocaină la Fetești. Tânărul conducea un Porsche Cayenne alb. Bianca Drăgușanu era pe locul din dreapta.

”Faptul că acest sofer a iesit pozitiv la cocaină înseamna că se întocmește dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Riscă 1-5 ani de închisoare sau amendă penală”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR, citat de Digi24.

Trupe speciale și polițiști de la Antidrog sunt prezenți pe Autostrada Soarelui și pe litoral. Au organizat mai multe filtre, atât pentru alcool, cât și pentru droguri. Polițiștii spun că astfel de operațiuni vor avea loc pe toată durata sezonului estival.

Sursa: cars.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imposibil! Drogati care pleaca de la Constanta dupa neversea ? Nu cred asa ceva..
5
0
asa au inceput toti.odata de curiozitate si au sfarsit cu davaua n vena furand de la parinti frati familie tot ce se poate fura samd.incurajezi o mizerie care iti poate distruge viata ta si nu nnumai a ta si a celor care te inconjoara. mai bine fa ceva util cu viata ta si fa sex atat cat poti cum poti fara sa te droghezi asta daca vrei sa te bucuri de viata. DRAGI COPII CARE CITITI ARTICOLUL SI NU NUMAI, SPUNETI NU DROGURILOR!!!!!! VIATA TA CONTEAZA!
5
0
Adevarul crunt este ca sexul sub efectul substantelor este mai performant.Cronometrati daca nu credeti, o singura data nu da dependenta!
1
8
Pai daca e asa inseamna ca intr-adevar testele sunt abuzive si nu ajuta la cresterea sigurantei in trafic. Daca raman urme de canabis mult timp cu atat mai mult in cazul cocainei care e probabil de zeci de ori ami puternica!
3
3
Din surse sigure stiu ca soferul, dupa zilele petrecute langa, peste si sub dragusanca, numai drogat o mai suporta pe gonflata pe drumul de intors spre Bucuresti! Isi facea probleme ca o sa afle lumea cu cine este, nu ptr faptul c-a tras pe nas.
5
1
@vrajeala asta e adeverat pentru canabis, nu pentru cocaina
3
2
Saracul sofer, din cauza emotiei de a o avea langa el pe Bianca Dragusanu, a luat un intaritor !
4
0
copilul e crescut de bona filipineza in timp ce curva de masa se drogheaza la neversea sau prin cluburile de "fite" unde se bea sampanie de la selgros cu artifica
10
2
doua gunoaie, un drogat si o curvistina, vor da o amenda mica si gata , legile sunt de doi bani , Tudorel Bubi ce mai faci ?
14
1
Nu era ko?...drogatii dracului.
5
1
Parca ea nu ar fi tot o drogata..!
13
1
Drogurile usoare trebuie si vor fi legalizate! Iar cei care comenteaza contra inclusiv ilitienii vor fi obligati sa consume pana vor ajunge sa le placa sau vor face supradoza!
7
17
Ar trebui sa constientizam ca legislatia rutiera, condusul pe drumurile publice sa fie sanctionata mult mai aspru, prin masuri dure.
17
11
Pai cine este de vina ca exista droguri in tara?Nu cumva politia de frontiera?Adica pedepsesc consumatorul ca nu-si fac structurile statului treaba!
23
6
Ma parlamentarilor voi nu vedeti ca s-a ajuns sa se vorbeasca despre consumul de droguri ca despre ceva banal,vedeti ca daca nu dati legi mai aspre o sa creada lumea ca cei mai mari consumatori sunt copiii vostri si prieteni lor si din cauza asta nu faceti nimic.
29
6
toate javrele mananca droguri.
25
4
Astia cu bani consuma cocaina.... si iese la testul militienilor, iar restul care baga etnobotanice nu le iese la testul anti-drog.
22
5
cred ca asta este rezultatul guvernarii actuale care lupta numai pentru puscariasi sa i scape din puscarii si lgalizarea drogurilor.
27
10
a consumat mai demult si i-a ramas in organism, testele astea sunt abuzive, arata doar ca ai consumat candva nu ca esti drogat cand conduci, cretinii astia de la bcco merita capturati si drogati pana ajunge sa le placa si pe umra eliberati
12
37
puscarie direct pentru ca sunt constienti ca daca se drogheaza isi pierd mintile!
32
7
Pe cand niste legi mai aspre ?
38
7
nu risca nimic in tara asta mai nou umbla drogatii ziua in amiaza mare daca ar risca ceva ar sta ascunsi
33
6
Si ce vi se pare asa iesit din comun? Doar stiti din ce anturaje provine alaturi de curva resapata!
40
5
Prins drogat, cu gonflabila linga el, nu e cel mai misto mod de a-ti incheia weekendul.
41
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212