REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Șoferul, mort în accidentul de la ieșire din Constanța, nu avea permis de conducere

Șoferul, mort în accidentul de la ieșire din Constanța, nu avea permis de conducere

Virgil STOIAN 12 decembrie 2023 | 08:52 2646

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 12 decembrie a.c., la ieșire din Constanţa, spre Valu lui Traian, acolo unde a avut loc un accident rutier. Victima, un bărbat de 24 ani, a fost declarată decedată de medicul echipajului SMURD C.

soferul, mort in accidentul de la iesire din Constanta, nu avea permis de conducerefoto cu rol ilustrativ

Ce spune IPJ

La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier grav.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configurația drumului și ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scuze pt. Caligrafie
0
0
In primul rând nu era un cocalar. In al doilea rând nu a pus frână, pentru că a vrut să moară,din cauza unei fufe. Lucra, că Scafandru și copil bleg,nu a avut ce face,decât să își ia viața pentru cine???? O fufă. Dumnezeu să-l ierte. Ce mai poți să spui. Că în cazul celor două fete de 15 ani. Cred că o să ajungem că Japonia. Sinucideri multe. Prea multe.
0
0
deținea permis de conducere,dar avea suspendat drepul de conducere!!!! Ai înțeles VIRGILEEEEE!!!!
3
0
SENSUL ALA E UN STOP PENTRU COCALARI,ACUM DOI ANI A MAI FOST DERANJAT DE UNUL CARE VENEA DE LA VALUL LUI TRAIAN DUPA CE SE FILMASE LOGIC MANELIZAND CU SALAMUL LA MAXIM,ACUM ARUNCA BANI LA INGERI CRED,CA ASA SE SPUNE CAND MOARE CINEVA,DAR DACA MOR PRO STIT UATE CE SE INTAMPALA LA INGERI?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468