REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şoferul URMĂRIT cu FOCURI de ARMĂ a dat BANI unui amic pentru a lua VINA asupra lui!

Şoferul URMĂRIT cu FOCURI de ARMĂ a dat BANI unui amic pentru a lua VINA asupra lui!

Replica API 19 noiembrie 2018 | 01:36 629

A fost PRINS

A fost PRINS

A fost prins şoferul care a fost urmărit cu focuri de armă de către poliţiştii constănţeni şi a intrat cu maşina într-un gard din beton. Acesta nu avea permis de conducere, motiv pentru care i-a dat bani unui amic pentru a declara că el a fost la volan. Numai că poliţiştii au pus cap la cap toate indiciile, dându-şi seama că nu a fost deloc aşa. Acum, 3 tineri au fost reţinuţi!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 16 noiembrie a.c., l-au reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pe bărbatul, în vârstă de 27 de ani, care la data de 15 noiembrie a.c., a intrat în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, pe strada Viilor, ulterior abandonând vehiculul și fugind, deși fusese somat de polițiști, cu foc de armă, să se oprească. Totodată, polițiștii rutieri au luat măsura reținerii față de alți doi bărbați, de 27, respectiv 32 de ani, din Constanța, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea făptuitorului. Mai exact, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier, unde a declarat că el ar fi fost implicat în accidentul rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Viilor, din Constanța, ulterior fugind de la fața locului. Apoi, oamenii legii au aflat că primise o sumă de bani de la realul şofer. Cel de-al treile tânăr reţinut este cumnatul celui de 32 de ani, pe care l-a însoţit la Poliţie, susţinându-i declaraţiile. Cei trei tineri au fost introduși în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 17 noiembrie a.c., au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Amintim că, la data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, marca BMW, în urma căruia conducătorul auto nu s-a supus semnalului, continuându-și deplasarea pe bulevardul Aurel Vlaicu, urmat de bulevardul Tomis şi strada Viilor, din cartierul Palazu Mare. Astfel, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea acestuia, moment în care, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, de pe strada Viilor, ulterior abandonând vehiculul și fugind. În timpul urmăririi tânărului în cauză, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanța l-au somat verbal să rămână pe loc, iar pentru că acesta nu s-a oprit, unul dintre polițiștii a efectuat un foc de armă, în plan vertical. În cele din urmă, profitând de configurația zonei, conducătorul auto a ieșit din raza vizuală a polițiștilor, nefiind posibilă prinderea lui la acel moment. Precizăm faptul că, în urma incidentului, nu au rezultat persoane vătămate.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai si nu putea sa spuna ca a fost si ala fara permis in masina ?
5
0
Drog mult la volan in ct si permise multe pe spagi in ultimu timp la ct
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108