REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Sorin Rugină, PRIMUL CONSTĂNȚEAN care se vaccinează ANTICOVID

Sorin Rugină, PRIMUL CONSTĂNȚEAN care se vaccinează ANTICOVID

Replica API 27 decembrie 2020 | 10:07 6840

Medicul Sorin Rugină, fostul rector al Universității Ovidiu din Constanța, va fi prima persoană din Constanța care va fi vaccinată împotriva COVID-19. Duminică, 27 decembrie, la Spitalul de Boli Infecțioase va fi organizat primul centru de vaccinare din Constanța.

Sorin Rugină, coordonatorul campaniei de vaccinare de la Constanța, a confirmat pentru ziarul Replica de Constanța, că în cursul zilei de duminică vor vaccinate aproximativ 60 de cadre medicale, el însuși fiind cel care va fi vaccinat primul.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
flegma purulenta se putea oare sa nu se bage el in seama.ma intreb ce mai cauta la spit de inf cind ele ii cu maaaare cohones la ovidius de unde incaseaza spagi morman
3
0
Uite ca nu a fost primul.
1
0
Sa ma pupi in clitoris lepra
3
0
Sa mori in chinuri de la vaccin rugina subversiva!
4
0
Corect din partea batranului era sa imparta vaccinul cu Bobe si Sarbu.
7
3
Istetu roade osu
1
1
O religva de medic
7
1
Dumnezeu sa l ierte
10
5
Sa o vaccineze si pe Mitra cu un vaccin anti meditatii ca in ritmul asta vor fi mai multi studenti la ea acasa decat la universitate
12
0
Simplu fapt ca in ziua de Craciun unii se balacaresc in comentarii arata nivelul unora din Universitate. Universitatea este acolo unde este si din cauza voastra.
12
5
E ceva de nedescris.La articolele cu Bobe si Rugina vizualizarile se fac in timo record.Articolul a aparut in jurul orei 17.In numai 5 ore a facut peste 2000 vizualizari. Alex esti tare.Felicitari.Numai tu si cu Rugina puteti reusi astfel de perfomante.Pacat ca nu mai la asa ceva puteti reusi astfel de performante.Ufff,uitasem.Si la pacalit oamenii.Sorry ca uitasem.
20
3
Pe nenea Taralunga nu-l ajuti cu un vaccin? il lasi naibii sa se infecteze in pentenciar? nenea Alex Bobe, doar Taralunga era idolul tau!! Ii purtai cu mandrie insigna anticoruptie...Ce vremuri bai nene, unul nu-l mai cunoaste pe Taralunga!! Ce oameni schimbatori. Ce ordinari. Il lasa pe ala sa zaca in penitenciarul gherla. Mai Alex Bobe, o sa-ti bata obrazul tunetul si fulgerul ca ai uitat de idolul tau Taralunga. Ce inima ai, Bobe Alex?Ce inima?
19
2
bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe,bobe.
5
6
cel mai mare spagar in viata....
21
1
Bobel nu e diar cretin, e si mare spagar. Pe unde oune mana lasa unsoare in loc! Bine ca a ajuns senator..ul mecilor
24
3
Dar asta n-a ruginit la cat a umblat in stanga si-n dreapta indiferent de vremuri. S-a bagat si aici, sa nu piarda nimic.
19
1
A plecat si ne-a lasat cu un alt cretin pe cap pe nume Bobe si cu habarnista de jurista pe care o plateste statul roman pe degeaba ca si-a facut directie cu 6 persoane in subordine.Huo.
29
1
Dupa formol trebuie eutanasiat si pus pe mesele din inox de la campus ca sa faca studentii practica pe el.
27
2
trebuie injectie cu formol.
23
2
slabanoaga aia de la secretariat rectorat mai face fii-sa doctoratul la rugina? ca zi de zi il suna pe rugina sa-i raporteze cum se misca noua conducere si ce spune noua conducere despre el.
24
1
Se aude prin targ ca Ciupina cu violatorul de paciente pe nume Papari te convocau cand te duceai pe la Bucuresti la o sueta cu studente de la Universitatea Saguna. Cica Ciupina dupa 2-3 pahare de vin in loc de prezervativ isi punea peruca din greseala. Ra-ti ai naibii de bosorogi violatori. Va place viata, asa-i? Toti trei sunteti niste taraturi cu deprinderi din sistemul comunist in a primi spaga si a fura. HOTILOR.
35
2
Ce mortii ma-sii numai pe idiotul asta l-ai gasit sa coordoneze campania de vaccinare? in pwla noastra, bagati numai batranii sa coordoneze! Asta e expirat si la creier, numai la spaga nu e expirat. Ar ciordi si icoanele suflate cu aur din biserici la cata disperare are dupa bani. Un muist
35
2
Ii urez ... Sa fie sanatos! Ii dau si doza mea, cand va veni!
27
3
Baga-ti-as sarme in nas, ai facut blat cu DIVIZIA DE PAZA ca sa intarzii intentionat actele pentru intocmire plata si sa plateasca Ovidius penalitati de 80000 euro. Si de la divizia de paza ai luat spaga, cat tupeu ai in tine!! Te-a durut la basca ca aia de la casierie a furat 4 ani sub domnia ta ca doar nu ti-a furat tie din buzunar. Ai trombonit-o si pe aia de la juridic sa piarda procesul intentionat cu Divizia de Paza ca sa se plateasca penalitati de 80000 euro. Sigur baga reptila asta de Rugina 3-4 fiole de vaccin in buzunar ca sa le vanda ca el e spagar din mama-n fiu
31
3
Alt medic care sa coordoneze nu s-a fasit?! Decat bosorogul asta senil? Doame, unde am ajuns!
31
5
Tot un corupt sa fie primul la vaccinare. Era sa zic eu ceva de rugina asta, dar ii voi zice mai bine in fata! Un individ josnic, fara onoare si fara caracter. Cum s-a strecurat el sa se ocupe acum de vaccinari? Autoritatile noastre dorm, ca altfel nu puneau o fosila sa se ocupe de vaccinarile anti-covid.
31
6
Scarba asta de rugina conduce campania de vaccinare la C-ta?! Ba tataie, mai stai naibii acasa ca destul te -ai umflat cu miliarde de pe unde te-ai facut ca muncesti! Acum vrei sa traiesti 100 de ani?!!!! Rusine, mosule hrapret! Mai lasa locul liber!
33
5
compadre, ia-l si pe finul tau laurentiu sirbu sa-l vaccinezi la cate lovele ai primit de la el timp de 5 ani. nu fii Magar
28
6
Rugina, ai luat cate 30000 lei-luna de la universitatea ovidius si ai lasat totul in paragina in urma ta.Plus banii de la infectioase, plus cursuri, plus proiecte, plus plimbari in china si figurai ca fiind prezent la cursuri. Mosule, cat naibii vrei sa duci? Un golan cu state vechi.
38
6
Ba rugina, vrei sa traiesti o vesnicie? Te-n darabana de mos senil si escroc..sa fie el primul ca vrea viata vesnica. Fiti-ar fata aia a dreaq de sovietic lacom si odios. Ba reptila batrana, mergi naibii acasa ca oricum totul se vestejeste in jurul tau
31
5
Bai , asta de la 17:13, cred ca tu esti specialistul nr.1. Dar la prostie, ma intreb ce studii ai matale , ca sant 5 clase, ca e vreun liceu tehnologic, esti NIMIC, pe linga acest medic, care numai 6 ani de facultate face cati ani de viata traiesti matale. Ca prostii traiesc mult.
4
25
Un mare handicapat. Cel mai prost medic din Univers.
22
10
este un mare specialist la NIMIC.
28
14

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212