REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Soția bărbatului omorât în club, la Cobadin, a solicitat compensații financiare

Soția bărbatului omorât în club, la Cobadin, a solicitat compensații financiare

Virgil STOIAN 20 septembrie 2023 | 00:00 2443

Marian Diblă, un bărbat de 31 de ani, tatăl unui copil minor, a fost înjunghiat mortal cu 19 lovituri de cuțit, în incinta localului Riviera din centrul localității Cobadin, în ultima zi a anului 2017, într-un conflict spontan. Cei doi agresori, Ibram Erduvan și Memet Bader au fost condamnați la 10 ani și 2 luni de închisoare respectiv 15 ani și 40 de zile de închisoare. Soția și fiica au primit daune în valoare de 200.000 de lei, însă acestea au solicitat acordarea de compensații financiare, conform L211/2004. Instanța a decis acordarea acestora câte o compensație financiară de 10 salarii de bază minime brute pe economie, în cuantumul prevăzut pentru anul 2023, data la care a fost formulată cererea de compensare financiară (1.08.2023). Sentința a fost dată pe 21 august 2023 și nu este definitivă.

Sotia barbatului omorat in club, la Cobadin, a solicitat compensatii financiareMarian Diblă

O noapte într-un club s-a transformat tragic pentru un bărbat, tatăl unui copil minor, și soția acestuia. Femeia a asistat la scena morții, îndurerată, fără să poată face nimic. Soțul ei s-a luat la harță cu mai mulți indivizi în clubul Riviera din Cobadin din cauza lăutarilor. Scandalul a degenerat, iar unul dintre scandalagii l-a înjunghiat pe Marian Diblă, de 31 de ani, de 19 ori.

Varianta oficială a anchetatorilor, cu privire la acest incident tragic, este că Memet Bader și Marian Diblă, victima, s-au luat la harță pe fondul unor nemulțumiri cu rădăcini mai vechi, întrucât cei doi ar mai fi avut unele conflicte în trecut. Cei doi consumaseră și băuturi alcoolice. Din raportul de expertiză medico legală întocmită în cauză a rezultat că moartea victimei a fost violentă și s-a produs din cauza asfixiei mecanice prin aspirat de sânge în căile respiratorii superioare.

Conflict din cauza lăutarilor

Soția victimei a explicat anchetatorilor că, împreună cu soțul ei, a ajuns în discotecă, iar totul a durat maximum jumătate de oră. Au fost lăutarii care au cântat la masa lor (a lui Memet Bader și a lui Erduvan Ibram, n.r.), apoi Marian, soțul ei, i-a chemat să cânte și la masa lui. De aici a pornit totul, întrucât ei (Memet Bader și Erduvan Ibram, n.r.) s-au ridicat și au venit la Marian, care era destul de pasiv, se poate vedea și în filmări. Au încercat să stea întâi de vorbă, iar proprietarul localului a încercat să aplaneze conflictul. Cel care a început totul a fost chiar Erduvan Ibram, l-a împins pe Marian, care a căzut în mijloc, iar atunci au început să-l lovească cu cuțitele, a mai povestit soția victimei.

Sotia barbatului omorat in club, la Cobadin, a solicitat compensatii financiareMarian Diblă și soția

Ce a spus agresorul

În cursul urmăririi penale, agresorul a declarat că, în dimineața zilei de 31 decembrie 2017, se afla în clubul-bar „Riviera” din Cobadin, moment în care a izbucnit un conflict între el și victimă din cauza lăutarilor din bar, care au venit la masa inculpatului să cânte. Partea vătămată a venit la masa la care se afla împreună cu prietenii săi, a mai relatat inculpatul, și s-a luat la bătaie atât cu el cât și cu alte persoane aflate în anturajul inculpatului. Acesta a recunoscut faptul că asupra sa avea un briceag, cu care venise la discotecă și pe care îl ținea în buzunarul de la hanorac. A declarat că, în timp ce se bătea cu victima, aceasta din urmă l-a tăiat la piciorul drept cu un cuțit și din cauza acestui fapt s-a panicat, a luat briceagul în mână, pentru a se apăra și l-a înjunghiat în diverse zone ale corpului, respectiv în partea din spate, la mâna stângă, și nu știe sigur dacă și în zona abdomenului. După ce l-a lovit, bărbatul a căzut, moment în care inculpatul a plecat din bar, uitându-se încă o dată la victima sa, care încerca să se ridice, fără însă să își amintească dacă a văzut urme de sânge pe corpul acesteia.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In America The US of A,pedeapsa cu moartea este aplicata in 24 de state,asa ca ...se poate si la noi
7
0
ce e mizeria asta ca poti sa iesi mai devreme pentru buna purtare? nu ma idiotilor, pt buna purtare faci exact pedeapsa primita fara reducere. daca te crezi smecher si faci pe nebunul trebuie sa iti mai dea jumatate de pedeapsa in plus, nu sa iti reduca jumatate ca te proti bine. handicapatilor mintal care sunteti
10
0
bagamias [p**a in natia voastra de borati. asa sa patiti voi si copii vostri si apoi sa dati sentintele astea mici. pe viata surcatilor trebuia sa dati, sau daca nu exista legea, faceti sa existe. si daca chiar nu se poate pe viata, cu toate ca in America mai este in ca pedeapsa cu moartea, macar le dati 80 de ani de munca silnica! luavar dracu sa va ia
9
0
La orice crimă cu intenția trebuie dat închisoare pe viață In r*mânia banul face legea Mafia și Corupția distruge oameni În orice țară din lume dacă legile nu sânt puternice și respectate în instanțe tara respectivă e coruptă r*mânia e model de legi de doi lei semințe
14
0
s-a aparat cu 19 lovituri de cutit :)) de ce mortii lui nu i-au dat 40 de ani si ii da 10 , sa scape like a boss dupa 4-5?
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468