REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Spărgea locuințe în Constanța, iar cu banii furați se ducea la „fetițe“!

Spărgea locuințe în Constanța, iar cu banii furați se ducea la „fetițe“!

Victor ROTARU 6 decembrie 2023 | 00:00 2347

Mamut Ș. este un client vechi al oamenilor legii, acesta fiind condamnat după ce a reușit să sustragă mai multe carduri din locuințele din Medgidia. Acum, Mamut Ș., a schimbat zona de acțiune, s-a mutat în locuințele din Constanța, iar cu banii furați se ducea la prostituate, „angajându-și“ și un șofer personal.

Spargea locuinte in Constanta, iar cu banii furati se ducea la „fetite“!Foto cu rol ilustrativ

La data de 15 august 2021, în jurul orelor 12:15, Mamut Ș. a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor al curții, în locuința lui Costin M. din Constanța, pe ușa de acces lăsată neasigurată, iar din interior a sustras un telefon mobil Samsung S10, un ceas bărbătesc și suma de 700 de lei, cauzându-i un prejudiciu în cuantum de 3000 de lei. La data de 26 aprilie 2022, între orele 13:00 – 21:00, Mamut Ș. a pătruns prin escaladarea gardului şi prin forțarea ferestrei de la dormitor, în locuința lui Cristofon C., situată în Municipiul Constanța, iar din interior a sustras un telefon mobil marca Oppo A16S, un telefon mobil marca Samsung A41 și un telefon mobil marca Motorola, cauzându-i un prejudiciu în cuantum de 1700 lei.

Fiind audiat în calitate de martor, un taximetrist a declarat faptul că la sfârșitul lunii martie a anului 2022, în jurul orelor 20:30, a luat un client, în vârstă de aproximativ 20 de ani, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, în apropierea intersecției cu bulevardul Tomis și l-a dus în cartierul Tomis Nord. În timpul cursei, acesta a apelat mai multe persoane de sex femeiesc care ofereau servicii sexuale pe internet și l-a lăsat la o adresă indicată de una dintre femeile cu care discuta telefonic. Tânărul respectiv i-a cerut numărul de telefon pentru a mai apela la serviciile sale de taxi și, în aceeași seară, în jurul orelor 22:00, tânărul l-a chemat să îl ia din zona campusului universitar, cerându-i să îl ducă în orașul Babadag, iar la final, acesta i-a plătit suma de 250 de lei, ocazie cu care taximetristul a observat că dispunea de o sumă mare de bani. 

Taximetristul a mai declarat faptul că după alte două săptămâni, tânărul l-a sunat pentru a-l lua din zona campusului universitar, pentru a-l duce la Babadag. Atunci, tânărul era însoțit de un minor și i-a comunicat taximetristului că îi va achita contravaloarea cursei la destinație, întrucât a pierdut toți banii la jocurile de noroc. La data de 26 aprilie 2022, tânărul l-a sunat pe taximetrist și l-a chemat să îl ia de la Babadag, unde martorul a ajuns în jurul orelor 12:00, dar până să ajungă în Constanța, i-a cerut să oprească în orașul Ovidiu, pentru a schimba euro în lei. Taximetristul a menționat că l-a lăsat pe acesta la niște prostituate de pe strada Cișmelei, iar în jurul orelor 22:00, tânărul l-a sunat din nou şi i-a solicitat să îl ia din zona campusului universitar pentru a-l duce la Babadag. 

Spargea locuinte in Constanta, iar cu banii furati se ducea la „fetite“!Foto cu rol ilustrativ

A doua zi dimineață, la data de 27 aprilie 2022, în jurul orelor 09:00, tânărul l-a sunat din nou pe taximetrist și i-a spus că este în autogara sud Constanța, deoarece și-a cumpărat bilet pentru a pleca în străinătate şi i-a cerut martorului să îl ducă prin oraș pentru a-și cumpăra haine și pentru a merge la prostituate. Astfel, taximetristul l-a dus la mall și a constatat că acesta dispunea de bani mulți și că și-a cumpărat mai multe articole de îmbrăcăminte, schimbându-se de cele pe care le purta. 

Fiind audiat, suspectul Mamut Ș. a recunoscut comiterea faptei din data de 15 august 2021, comisă față de Costin M., precizând că doar a sărit gardul, a deschis ușa imobilului, iar din interior s-a auzit vocea unei fete, care spunea „Cine e?”, şi atunci şi-a dat seama că cineva este în locuință, astfel a plecat fără a sustrage vreun bun, sărind din nou gardul în exterior prin acelaşi loc. Cu privire la fapta din data de 26 aprilie 2022, comisă faţă de Cristofon S., nu a recunoscut-o, declarând că la acea dată, se afla în străinătate. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis si îi aplice lui Mamut Ș. o pedeapsă de 6 ani și 10 luni de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Sentința nu este definitivă.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gata pînă aici ția fost cumetrie a venit vremea sa faci plata
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468