REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SPECTACOL de Zilele Orașului Eforie

SPECTACOL de Zilele Orașului Eforie

Replica API 1 august 2018 | 00:30 2161

Atât localnicii din Eforie, cât şi turiştii prezenţi la mare vineri, 3 august a.c., vor avea ocazia să asiste la spectacolul dedicat Zilelor oraşului Eforiei, intitulat „Euforia Eforiei”.

Pe cele două scene amplasate în Eforie Nord şi Eforie Sud vor urca nume îndrăgite de români. Andreea Bănica, născută şi crescută la malul mării, este unul dintre artiştii care vor anima publicul cu melodii ce ne poartă cu gândul către adolescenţă.

Muzica grecească nu va lipsi şi probabil este uşor să ghiciţi cine va determina publicul să se mişte în paşi de sirtaki. Nimeni altul decât Ionuţ Galani. Acesta va fi însoţit de Ansamblul Asteria. Pentru iubitorii de muzică latino, organizatorii au pregătit un super show creat de Lucian Colareza şi Starlin Belen. Pe scenă vor mai urca Alb & Negru, Roxana Cozma şi trupa Kavalla. De dans, spectacol de lumini şi puţină magie se vor ocupa trupa de cabaret Rebel, Laser Show şi Circul Toredo.

Evenimentul este organizat de Primăria oraşului Eforie împreună cu Organizaţia Patronală Eforie. „Dorim ca prin astfel de acţiuni să atragem în staţiunile Eforie Nord şi Sud un număr cât mai mare de turişti. Nu este suficientă existenţa plajei. Staţiunile au nevoie de animaţie, turiştii vor să participe la spectacole, să vadă ceva deosebit”, a declarat Gabriel Melcea, reprezentant al Organizaţiei Patronale Eforie.

Euforia Eforiei este un eveniment devenit deja tradiţie, la care se adună mii de turişti şi localnici pentru a spune „La mulţi ani!” oraşului Eforie. Haideţi să continuăm tradiţia!

Vineri, 3 august a.c., sunteţi invitaţi începând cu ora 20.30 în Eforie Sud, în parcul de la Cazino, şi în Eforie Nord, în centru, lângă Poştă.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba primare boule baga curent in Proiect 12 in pizda ma-tii l-am schimbat pe Brailoiu ca sa fure acum penalistii
0
0
Zilele orasului sunt O ZI?Oare atat de saraca si furata este statiunea asta?Primar fara valoare oras fara valoare
1
0
Tremuram de nerabdare in ateptarea acestei sarbatori de RAHAT...prilej de futut bani publici si de gadilat turisti oligofreni la talpi.PS pt tovarasu primar TRAGE BA ILUMINAT PUBLIC IN PROIECT 12
4
0
Care Eforie? Satul unde si-a facut mendrele defunctul Ovidiu Brailoiu, al carui frate este senatorul PSD Tit Brailoiu, axat aici pe Replica sa ne invetze secretele vietii politice de peste hotare.
1
0
Care oras Eforie?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369