REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Spitalul Mangalia rămâne fără ANESTEZIST! SE CAUTĂ MEDIC!

Spitalul Mangalia rămâne fără ANESTEZIST! SE CAUTĂ MEDIC!

Replica API 20 iulie 2018 | 00:00 453

Spitalul Municipal Mangalia intenționează să angajeze medici anesteziști-colaboratori în cadrul Secției Anestezie Terapie – Intensivă (ATI). ”În prezent, avem angajat un medic anestezist și mai mulți colaboratori, dar respectivul medic urmează să părăseacă localitatea. De aceea, căutăm soluții să acoperim această specializare”, au declarat reprezentanții conducerii spitalului.

În acest sens, au fost trimise adrese către mai multe unități medicale din țară, prin care se solicită informarea personalului medical de specialitate, interesat de o colaborare cu Spitalul Mangalia, atât pe ATI, dar și pe alte specializări.

Potrivit documentului, „Spitalul Municipal Mangalia se află în căutare de medici confirmați în următoarele specializări medicale: anestezie terapie - intensivă, pediatrie, ginecologie, cardiologie, radiologie, în vederea încadrării permanente sau încheierii cu aceștia, a unor contracte de prestări servicii medicale”.

În aceeași adresă, se mai arată că cea mai delicată situație este în Secția ATI, având în vedere intenția medicului anestezist de a se transfera. Reprezentanții conducerii instituției precizează, de asemenea, că, în cursul anului viitor, Spitalul Municipal Mangalia va putea pune la dispoziția angajaților săi un număr de 16 locuințe de serviciu, aflate, acum, în fază de construcție.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia nu gasesc sa angajeze ospatari si ei vor medic anestezist. in ceva timp, in tara asta vor mai ramane doar ciorile si pensionarii. asta e rezultatul marii batjocuri de 30 de ani. unirea de 100 si batjocura de 30.
1
0
Angajati-l pe primar ca anestezist fiindca la modul cum stie sa promita si sa nu se tina de cuvant, in niciun domeniu de activitate al Primariei, sigur adoarme pacientul pe loc. Singura lui scuza este aceea ca Primaria n-are bani. Du-te in mm la Cta si lasa pe altul mai competent!
2
0
sa angajeze femeia de serviciu si portaru cu barosu pt anestezie
3
0
Sase angajeze Nitoi ca acum are pile
3
0
"mangaliot" esti prost informat sau nu esti din Mangalia, mergi la fosta unitate de artilerie,spre castelul de apa, si ai sa vezi si fundatia noului bloc...
4
2
Poate ne spun "reprezentantii" unde vor primi medicii 16 locuinte pt ca in Mangalia nu e nici o fundatie turnata...nici macar proiecte!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108