REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Statul s-a sucit. Neptun Olimp SA vinde din nou un teren din Eforie Nord, dar la prețul unei vile de lux

Statul s-a sucit. Neptun Olimp SA vinde din nou un teren din Eforie Nord, dar la prețul unei vile de lux

Andreea POPA 20 ianuarie 2023 | 00:00 3500

Neptun Olimp SA a decis să scoată din nou la vânzare un teren pe care îl deține în Eforie Nord, după ce s-a răzgândit de mai bine de zece ori în privința asta, în ultimii ani. Este însă interesant de aflat dacă va și reuși să vândă parcela, din moment ce societatea de stat cere pe ea echivalentul unei vile de lux - aproape 600.000 de euro, ca preț de pornire.

Statul s-a sucit. Neptun Olimp SA vinde din nou un teren din Eforie Nord, dar la pretul unei vile de lux

Societatea de stat Neptun Olimp SA a hotărât în Adunarea Generală a Acționarilor de pe 19 ianuarie 2023 „vânzarea prin licitație publică cu strigare a suprafeței de teren de 1.535 mp aferentă activului Vila Verde din Eforie Nord”. Din documentul aferent emis de Neptun Olimp SA, reiese că prețul de pornire al licitației este de 379 euro/metru pătrat, fără TVA, astfel încât prețul minim de vânzare al terenului să fie de 581.800 de euro, fără TVA.

Prețul este unul mare chiar și pentru o stațiune atât de aglomerată cum e Eforie Nord, fiind interesant de aflat dacă proprietarul Vilei Verde va găsi de cuviință să cumpere terenul din jurul unității sale.

Neptun Olimp SA a încercat de câteva ori pe an în ultimul deceniu vânzarea terenului din Eforie Nord, dar de fiecare dată inițiativa a fost fie respinsă, fie amânată.

Statul s-a sucit. Neptun Olimp SA vinde din nou un teren din Eforie Nord, dar la pretul unei vile de lux.

Statul s-a sucit. Neptun Olimp SA vinde din nou un teren din Eforie Nord, dar la pretul unei vile de lux

Noul director general al Neptun Olimp SA are și el un hotel în Eforie

Neptun Olimp SA a raportat pentru 2021 afaceri de peste 685.000 lei și pierderi de aproape 2,5 milioane lei, cu 19 angajați, dar și datorii de 1,9 milioane lei.

Neptun Olimp SA deține active de aproape 11,4 milioane de lei, printre care restaurantul La Barchetta, Complex Vile Olimp, de 4 stele, clădirea Sediu Administrativ Neptun, o agenție de turism și sediu administrativ pentru personalul de execuție, construcția Fabrica de Gheață și Stația Frig și Pizzeria Complex Internațional.

Din noiembrie 2022, director general al Neptun Olimp SA a fost numit cu un mandat provizoriu valabil până pe 28 februarie 2023 Ionel Damian, vicepreședinte PSD Constanța, fost administrator la RAEDPP Constanța, dar și patronul unui hotel din Eforie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia te uita , primare de Cta! Bagă de seama ce preț are statul nostru pe mp la Eforie ,379 euro+TVA !!!! Iar dumneata ,primare de Cta, celor ce dorești sa le expropiezi terenurile din Cta, le oferi cca55 euro pe mp!!!!! Dacă nu le convine prețul sa meargă in instanta( sa stea cca 3-4 ani) ca așa vor mușchii tai și al ălora din jurul tău? Vine scadenta- alegerile se apropie!!! Sa va ajute sa luați 1%!!!!!
1
0
Ăștia vor să vîndă o cocioabă înghesuită între alte două la preț de Beverly Hills... Care o fi prostul să dea banii?
0
0
De ce sunt articole(Delicoti,Cazino ul,)unde nu mai exista ,,Comentarii"?
6
0
De dosarul penal al primarului din Eforie ce se mai stie? Primarul mai ameninta cetatenii cu amenzi nefondate, punandu-l la inaintare pe seful politiei locale?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272