REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ștefănescu, de la Tonis Trade, a pavat pista de biciclete, pentru propriul confort! Video

Ștefănescu, de la Tonis Trade, a pavat pista de biciclete, pentru propriul confort! Video

Virgil STOIAN 9 septembrie 2023 | 00:00 7724

Lucrările de pe bulevardul Ferdinand au constituit o problemă încă de la început. Dacă acum câtva timp vă semnalam faptul că locuitorii nu pot intra cu mașinile în curte din cauza găurilor dintre pista de biciclete și stradă, de această dată este vorba despre tupeul patronului de la Tonis Trade, Sorin Ștefănescu, care a „pavat” pista de biciclete pentru a-i fi mai lină ieșirea din curte cu autoturismul. Potrivit informațiilor noastre, acest lucru nu ar fi tocmai legal, însă doar cei îndrituiți pot lua măsuri.

stefanescu, de la Tonis Trade, a pavat pista de biciclete, pentru propriul confort! Video Înainte și după pavat

Unii locuitori ai Constanței se cred… „mai egali” decât alții. Printre ei se află și Sorin Ștefănescu, patronul Tonis Trade, care și-a permis să paveze pista de biciclete care îi trece prin fața casei, probabil pentru a-i face mai lină ieșirea din curte cu automobilul. Potrivit informațiilor noastre acest lucru nu ar fi tocmai legal, însă rămâne de văzut dacă acesta va fi sancționat în vreun fel. Între timp, după lupte seculare, lucrările de pe bulevardul Ferdinand par a fi aproape de final, însă cât de bine au fost făcute… rămâne de văzut. Urmează recepționarea lucrării, iar atunci probabil că autoritățile se vor sesiza în privința pavării pistei de biciclete.

stefanescu, de la Tonis Trade, a pavat pista de biciclete, pentru propriul confort! Video Pista de biciclete, pavată chiar în fața porții lui Sorin Ștefănescu

Firma care se ocupă de lucrări este Meva Concept

Încă din 21 iulie 2022, au început lucrările pe bulevardul Ferdinand. Firma care se ocupă de acestea este SC Meva Concept SRL, care a câștigat proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”, care are o valoare totală de 68.888.580,61 RON. Această firmă are sediul în București, fiind înființată în 2002. În anul 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 54.297.799 lei, semn că nu este o firmă de dimensiuni mici. Probabil pentru că este o lucrare de dimensiuni foarte mari, firma a subcontractat, Mooz Services, care aparține fostului director de la Confort Urban, Viorel Farcaș.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum ii amendam si pe cei care fac ceva chiar daca este pentru confortul propriu. Mai bine bombardam primaria cu toate fotografii cu gropile din oras sau pe cei care ar trebui sa le vada si sa faca ceva.
0
0
ObsesIA lui WC chitac piste pentru biciclete
3
0
astept cu nerabdare sda vad makkedoancele cum isi duajos ccururile din "gip" si se urca pe bicilete . la iarna sa va puneti cauciucuri de iarna la bicle silanturi . Mofturi pentru cei citiva biciclisti s-a bushit tot orasul . iarna nu pedaleaza nici draku.
5
2
ce viata buna am pe spinarea lui nea stefanescu.
4
0
O sa iti faciguler cand o sa mori de p***t ce esti. sa ma pis pe tine. daca te prind eu in trafic o sa iti tai p**a si ti-o bag pe gat. lasa o adresa daca esti asa smardoi
4
4
il stiu pe vecinul asta muit cu poarta. nu avea intrarea pe acolo. a facuto fara autorizatie. la beci cu el
8
1
schizofrenic esti tu, nu pista de biciclete? decat sa te intrebi ca prostul, mai bine cumpara un bilet de avin, du-te afara, vezi cum au facut aia si baga la cap. nu te mai intreba ca prostu...
5
1
pai daca nu au finalizat, cheama presa, fa scandal, reclama-i pt furt. nu incalci si tu legea puanand pavele. halal creier, halal cetateni
6
2
esti prosta fa, nu ai inteles nimic din articol si din lege
5
0
Esti in urma cu wc urile. E initiativa "civica" wcsr si primaria nu cumpara nimic din aberatiile alea. E doar o fumigena pentru prostii care ii mai cred pe Salvatori.
3
2
Prietene , pe un sens te duci si pe celalalt te intorci...nu au ce sa caute doua biciclete una pe langa alta ! Dar la cat de p****i sunteti , nu ma mira sa va dati cap in cap. Sper ca la finalizarea lucrarii sa nu mai vad vreun biciclist pe sosea,ca i-o fac guler...bicicleta aia, s-a dat un oras intreg peste cap sa va faca voua moftul , piste de biciclete !
10
10
daca trage un vint primarul, voi il imbuteliati ca parfum? pe unde sa intre oameni in curte? nu mai spun ca se desfiinteaza parcarile, pentru o schizofrenica pista de biciclisti. unde or sa-si parcheze masinile? in parcari, care vor fi facute ......
12
5
Cred ca vasnici politisti locali i-au aplicat o sanctiune drastica.
7
6
Multa mwe cu kkt chitac si tuturor sustinatorilor sai
22
3
Acele piste de biciclete sunt atât de înguste, ca nu vor putea trece 2 biciclete una pe lângă cealaltă, iar pavelele sunt mai bune decât materialul extrem de p***t pus deja pe porțiunile finalizate ale pistelor, încât acel asfalt e deja plin de dâmburi și "valuri" care mai degrabă te chinuie decât sa te relaxeze când te deplasezi pe acele piste, în special cu trotinetele(chiar cu suspensii bune). La asemenea investiții trebuiau consultați bicicliștii, nu funcționarii care merg doar cu mașina personala...
14
7
Pai si care i problema? Ca a scos banul din buzunar ca sa faca frumos domeniul public?!! Oricum vad ca peste tot unde s au facut piste noi de biciclete a ramas parloaga, nu au fost finalizate. Cand se vor decide vreodata sa le finalizeze, o sa si adune omul pavelele si gata!
16
10
A pavat nu a stricat.Care e problema?
18
10
Mi se pare corect ce a facut .cum altfel putea intra in curte ?
19
7
Pai unde e politia locala ca altfel te arde și despre asa zisul sorin un p***t cum poate sa se afirme altfel
9
3
A pavat si a pus si blocaje pe trotuar sa nu parcheze lumea?
8
5
Pt primul care a comentat, primaria: pai nu avem deja un v.c. ca primar? Nu mai vrem altul 1000 ani. Referitor la articol...constanta v.c.-ului care o conduce. Fiecare face ce vrea atat cat nu incurca primarul la distrus si jefuit. Primarul se crede descendentul lui Gengis Han.
18
3
Constanța vrea să cumpere două WC-uri publice automate și racordate la utilitățile publice cu peste 100.000 de euro
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468