REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Stelian Ion candidează la Primăria Constanţa: „Orașul a fost mutilat în ultimii ani, avem obligația să reparăm cicatricile“. REACŢIILE primarului şi ale PNL

Stelian Ion candidează la Primăria Constanţa: „Orașul a fost mutilat în ultimii ani, avem obligația să reparăm cicatricile“. REACŢIILE primarului şi ale PNL

Replica API 1 octombrie 2019 | 15:35 511

Stelian Ion (centru)

USR-filiala Constanța a demarat procedura de selecție a candidaților pentru funcția de primar al Constanței și pentru consilieri locali. Deputatul Stelian Ion și-a anunțat intenţia de candidatură pentru funcția de primar al Constanței. Candidatul își dorește să câștige alegerile, pentru a schimba fața Constanței, o ”junglă de betoane” în care ”simți că te sufoci”, după cum însuși Stelian Ion a declarat.

”Vrem să schimbăm fața orașului, să-i redăm strălucirea. Am format o echipă foarte puternică și așteptăm alături de noi pe toți constănțenii care nu și-au pierdut speranța că putem face ceva. Constanța a stagnat îngrozitor, a rămas în urmă față de multe alte orașe, nu mai vorbesc de orașele din Europa. Suntem ca un cătun prăfuit. Lucrul acesta trebuie să înceteze. Politicienii care administrează Constanța trebuie să înțeleagă că sunt puși să administreze treburile constanțănilor, nu să-și rezolve problemele personale”, a spus, pentru Replica, candidatul la primărie din partea USR. Dacă va câștiga alegerile, se va îndrepta spre ”dezastrul urbanistic” pentru a stopa ”jungla de betoane”. ”În 2016, atunci când am intrat în politică, nu am mai putut să rabd abuzurile adminsitrației locale, faptul că au distrus toate spațiile verzi. Și primul pas a fost făcut, după cum ne-am dat seama cu toții, de prin 2003-2004. Atunci nu știam ce jaf a fost cu terenurile și cum au fost tretrocedate spațiile verzi în mod ilegal. Ne-am trezit an de an cu tot mai multe construcții pe spațiile verzi. Simți că te sufoci, eu am resimțit și simt o presiune de fiecare dată când ies în oraș, mizerie, haos, totul pare neîngrijit, e o junglă de betoane, nu-ți mai face plăcere să trăiești în Constanța. Lucruile se pot îndrepta. Chiar dacă orașul a fost mutilat în ultimii ani, avem obligația să reparăm cicatricile și să facem o Constanță frumoasă. În primul rând să oprim dezastrul urbanistic”, a conchis Stelian Ion.

Reacţia lui Făgădău

Întrebat cum comentează anunţul USR, primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că nu comentează persoane și că agenda publică este concentrată pe "ce a făcut sau nu a făcut Făgădău". "Doar nu era să mă susțină USR pe mine!", a comentat edilul. "Nu am emoții. Cine își imaginează că am intrat în politică fără a avea stomacul tare, se înșeală", a mai spus Făgădău, că raspuns la întrebarea dacă are emoții legate de contracandidatul său. "Nu am anunțat candidatura mea încă", a ţinut să atragă atenţia Făgădău.

În PNL se va discuta şi varianta susţinerii unui candidat comun cu USR

Din tabăra liberalilor, care au fost chestionaţi cu privire la acest subiect, doi dintre consilierii PNL au declarat, răspunzând la o întrebare, că "sigur se va discuta dacă este oportună susţinerea lui Stelian Ion de la USR şi de către PNL" şi că "decizia va fi luată în funcţie de ce vor indica sondajele de opinie, cine este cel mai bine cotat". Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

M.P., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce s-a activat echipa de postaci agresivi ai PSD, cand saracii de ei nici nu stiu sa scrie coerent o propozitie. Curaj domnule Stelian, sunteti singura sansa la normalitate a acestui oras. Succes!
1
1
Mult succes.Aveti toate sansele
7
9
ce gluma buna!!!!
10
6
ai fost avocatu lu Mazare
11
7
As vota cu oricine decat sa il aleg pe fagadau.... oricum toti cei cu comentarii rautacioase sunt sustinatori PSD.
12
9
daca am ajuns sa fie Stelian primar cu Caragheoghe viceprimar, e clar ca suntem slabi si manipulati. Esti un mare ipocrit, chipurile nu voiai sa fii primar, dar pagina Stelian iubeste Cta era activa de 1 an de zile. Securitatea lucreaza, securitatea il vrea pe stelian primar. Ma pis pe el de vot. Nu avem cu cine. Gasti de interese din nou la putere!
9
11
Exact omul care ne trebuie! Nu va bucurati. Vorbesc de Fagadau.
0
14
Si fara sa va anuntati candidatura Constanteni oameni simpli va v-or vota.Dealde Ion am mai avut candidati.Unul ii azi in preajma dvs.Excrementul de Palaz e acesta,nu mai adug dealde Chitac si alti visaaaatori.Succes.
6
1
Bogdan Hutuca ar fii cel mai bun candidat si un primar bun!!
9
10
unu de la pnl , manea-confectioner ladite fructe , care umbla in campanie pentru primarie cu un elefant , ar trebui sa aduca din nou animalul pentru a fi inscris pe liste caci ar fi cu mult mai bun decat acest fatalau cu freza aranjata la casa albastra si cu fatza de oier din Beidaud...
12
2
Este tanar ,nu este din PSD ,oricum mai buna fata de ce a fost pana acum .
19
10
Atunci ce facem ? Aducem primar de la Oradea , Arad , Cluj ...pentru renasterea acestui oras ? Pe de alta parte , trebuie impusa si ordinea , in acest oras . Mentalitatea colectiva din Constanta , nu este cea de la Cluj sau Oradea .
21
3
Exclus persoane legate de numele lui Mazare !---ne-a ajuns 12 ani de furaciuni
18
7
Stai, ce? Asta vrea sa fie primar? Este o gluma? Ca este pesedist sau omul lui Mazare nu este problema cea mai mare ci faptul ca nu are pregatire in administratie si management, este doar un avocatel mediocru si un politician dovedit slab, ce a facut ca deputat?
15
14
Cetateni care mai aveti putina minte, asta era platit de Mazare, era avocatul lui, l a scapat pe mazare de 3 procese penale, acum de forma ei shnt certati..... nu se schimba nimic. La masa cu el in toate pozele apar doar oameni de 2 lei in viata, dumitru caragheorghe , vanzator de masini vw, fost samsar auto. Google it.... mai cititi ba , ca iar ajung nenorociti pe acolo si astia sunt disperati dupa putere si furt
13
13
Cat ai fost avocatul lui Mazare , a fost bine...si acum vrei sa repari?Bai jegule ai mancat cat ai putut de la PSD ...si acum te dai cinstit.Ca si deputat nu ai facut NIMIC si acum vrei primar..Idioti sa fim sa te votam
18
18
Tic-tac, tic-tac, pasd-ul e pe faras! ....
20
17
AVOCATUL LUI RADU MAZARE!
18
10
e baiatul care il apara pe Mazare.hahaha, ce glumet
14
12
Stelian Ion face echipa cu Chitac. O sa ajunga Constanta mai rau decat acum. Eu tot astept sa apara si altul. Fagadau, Stelian Ion, Chitac, Palaz, Babu, etc sunt cei ce au distrus si condus
17
22
Diavolului, sau cum sa semnalizezi dreapta ca sa daci la stanga
7
10
E pe invers ,,fetita usr.
7
24
Hai Ion Muye psd
20
12
Dnu Stelian Ion,sa nu te lasi intimidat de mesajele psdistilor care deja sunt panicati.In spatele lor e o adevarata ma..ie, si sunt in stare sa zica si sa scrie orice pt a nu pierde mormanele de bani la care doar ei au avut acces de 29 ani.Nu vom vota din nou cu coruptii pe care i-am votat 29ani.Vrem schimbarea clasei politice in totalitate si numai voi o puteti face.Au plecat 9,4 mil romani din tara,au imprumutat miliarde in ultimii ani,tin milioane de putori bugetare pe bani f multi,iar cei din privat primesc mizeria de salariu min pe economie,au creat discriminari,vrajba,instiga si manipule
34
17
In sfarsit. O veste buna. Succes. Cred ca e singurul om care mai poate face ceva din orasul asta distrus. Restul numai gargaragii.
34
26

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108