REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Știți parfumurile originale vândute în special pe internet? Iată ce au găsit polițiștii constănțeni!

Știți parfumurile originale vândute în special pe internet? Iată ce au găsit polițiștii constănțeni!

Replica API 14 martie 2018 | 00:07 2351

Internetul este plin de anunțuri cu vânzări parfumuri (testere) originale, la prețuri mult mai mici față de cele găsite în marile magazine de profil. Și, chiar dacă persoanele care le comercializează se bat cu pumnul în piept că sunt ”de marcă”, lucrurile nu stau chiar așa. Pe lângă faptul că sunt contrafăcute, nici nu prea se știe ce conțin. Mai multe astfel de flacoane au fost descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni.

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Negru Vodă și P.T.F. Vama Veche au depistat un cetăţean moldovean și un cetățean român care au încercat să introducă ilegal în țară peste 800 flacoane parfum, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Mai exact, în data de 12.03.2018, în jurul orei 7.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism, marca Volkswagen, model Sharan, înmatriculat în Bulgaria. Astfel, lucrătorii noștri au descoperit ascunse în bagajul personal al cetăţeanului moldovean U.L., în vârstă de 32 de ani, 212 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. De asemenea, pe 13 martie, în jurul orei 03.00, acționând în baza unei informaţii, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism, marca Volkswagen, model Touareg, înmatriculat în România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse în diverse spații ale autoturismului și în bagajul personal al cetăţeanului român T.L.I., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza municipiului Bucureşti, 634 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. În ambele cazuri, bunurile în valoare totală de aproximativ 190.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii de frontieră, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru boul care a scris ca primaria sa nu ia bani, ca mai bine vine oricine si face un film pt a promova orasul, ii scriu sa solicite la primarie sa vina BORAT.
2
0
Europeanco, cu siguranta faci psrte din clanul bisnitarilor Am impresia ca esti geloasa pe ghida
3
2
trebuie sa-i controleze si pe asa zisii turisti care vin din turcia cu autocarele burdusite cu de toate.soferii si ghida emel cere spaga de la calatorii care vin din istanbul,chipurile sa treaca vama fara control.autocare ozlem si condor
8
2
pentru estul europei,au reteta schimbata din fabrica.da,parfumul luat din mall e original,dar formula chimica e pentru saraci.culmea e ca in germania acelasi parfum persista de 2 ori mai mult,oare de ce?ia luati-va dintr-un aeroport serios sa vedeti diferente enorme.
8
2
Cine mai ea de la colt idioti
2
2
Ai bani de Rexona si vrei sa mirosi a Guess? Serios?! GUESS? Gigi se vede ca te dai cu Rexona :D
4
6
Cine mai ia parfum de la un baiat din coltul strazii si crede ca e original ? Cand ai bani de Rexona dar vrei sa mirosi a Guess, iti meriti soarta.
9
3
I.a dat in primire futui im gat de sifoni
4
6
a avut sifon... prea au cautat aia...
6
5
Tigarile cu nume celebre vandute legal in Romania,nu au nimic in comun cu marcile originale. Oamenii cumpara de fapt niste contrafaceri aprobate de stat,detinatorii brandurilor castigand bani degeaba,statul la fel. Ne mai miram ca exista contrabanda? Istoria recenta a demonstrat ca au fost inclusiv probleme de mafie,crime oribile,coruptie la nivel inalt ,cand diverse metode prohibitive au intervenit in economia libera ,aceasta nemaifiind de fapt libera deloc. Prostovanii de romani o merita,consumatorii dar si potentialii producatori .Ne meritam o viata cat mai de cacatAsa o facem noi.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108