REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

STROE, FĂGĂDĂU și GUȘĂ, cei trei care nu se ASCUND după UȘĂ! VIDEO

STROE, FĂGĂDĂU și GUȘĂ, cei trei care nu se ASCUND după UȘĂ! VIDEO

Replica API 24 septembrie 2020 | 00:26 3296

Cozmin Guşă a fost prezent la Constanţa, pe 23 septembrie, pentru a susţine candidaturile lui Felix Stroe şi Decebal Făgădău, la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, respectiv Primăria Constanţa. În cadrul conferinței de presă s-a discutat despre campania electorală și despre modul cum a decurs până acum, despre contracandidați și despre acțiunile acestora, despre cât de puternică este echipa PSD. Totodată, Stroe Felix a promis că nu va părăsi Constanța și nu se va ascunde sub vreo funcție de deputat – spre exemplu- în cazul în care va câștiga funcția de șef al Consiliului Județean Constanța, la fel și în cazul în care nu va câștiga. De menționat este și faptul că Gușă a precizat că a ales PSD pentru că este o echipă puternică și adevărată, el primind oferte și din alte părți. Un alt aspect foarte important este acela că Mohammad Murad îl susține pe Stroe Felix în cursa pentru șefia CJC.

"Scopul prezenţei mele astăzi, aici, este pentru a susţine candidaturile lui Felix Stroe la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa şi a lui Decebal Făgădău la funcţia de primar al municipiului Constanţa. Nu am fost destul de activ în această campanie, nu pentru că nu am vrut, ci pentru că aşa s-au aranjat treburile. Am fost însă activ în judeţul Constanta, unde m-am ocupat de campania independentului Murad la primăria Mangalia, unde trebuie să ne concentrăm să facem transferul de voturi dintr-o parte în alta. PSD înseamnă mult, ar putea să însemne şi mai mult la Mangalia. Aceste două candidaturi, la Constanţa, sunt mult mai bune faţă de ceea ce oferă cei de la PNL." a declarat Cozmin Guşă.

Stroe: Dacă nu exista operatorul RAJA nu am mai fi putut să vă dăm apă

"Am semnat patru contracte pentru Constanța, dar nu am folosit instituția pentru a îmi face campanie. Nu mi-am trimis emisari la niciun primar din judeţul Constanța, pentru că am avut o relație foarte bună cu primarii din judet. N-am șantajat pe nimeni și îmi doresc să fiu președintele CJC pentru a continua proiectele bune începute la RAJA, cu investiții de peste 740 milioane de euro în județ. Ele se pot vedea, funcționează, iar lumea nu știe că banul european are un cost prin cofinanțare. Să nu ne facem că nu știm aceasta treabă, pentru că sistemul public de apă nu mai era. Nu se vede pentru că este sub pământ, și dacă nu există operatorul RAJA nu am mai fi putut să vă dăm apă." a declarat Felix Stroe, candidat PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanța.

STROE Felix, susținut de Mohammad Murad

Stroe Felix a promis, la cerința lui Decebal Făgădău, constănțenilor că nu va pleca, ulterior, senator, deputat, ministru ș.a.m.d.. ”Nu mi-a propus nimeni să mă duc în Guvern. Dacă mi-ar propune, aș refuza. Nu de frică de faptul că nu fac față. Aș face față, cu siguranță. Dacă cetățenii județului Constanța îmi vor acorda încrederea să le fiu președinte de județ timp de 4 ani de zile, proiectul meu de suflet se numește județul Constanța, inclusiv municipiul Constanța. Este pariul vieții mele să fac ceea ce am promis că fac. Nu voi pleca la București. Nu sunt ca vulpea care spune că strugurii sunt acri. Nu voi pleca. Dacă voi fi ales să fiu președinte, voi munci pentru constănțeni. Dacă nu voi fi ales președinte, iar nu voi pleca. Nici senator, nici deputat. Locul meu este aici. Mă voi lupta pentru constănțeni. Va fi vai și amar pentru parlamentarii PSD, dacă eu voi fi președinte. Totul pentru binele cetățenilor județului Constanța”, a spus Felix Stroe. Menționăm că acesta este susținut în cursa pentru șefia CJC de către Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia.

Făgădău le bate obrazul candidaților care au insultat orașul

"În calitate de primar în exercitiu, îndemn constănțenii să vină la vot. Guvernul arată o impotenţă maximă, iar noi asigurăm tot, pentru ca cetățenii să fie în siguranță. Din punctul meu de vedere, constănțenii au deja opiniile formate, iar opțiunea este legată de candidatura mea. Va fi alegere pro sau anti Făgădău, ceilalți candidați au scorul sub partide. Vreau sa felicit cele trei doamne intrate în cursa și totodată vreau sa le bat obrazul candidaților care au insultat orașul. Le transmit acelor candidați ca hrăniți un câine cu ură și acel câine se va înfrupta cu voi," a declarat Decebal făgădău, în cadrul conferinței de presă.

Echipa PSD, atacuri la adresa contracandidaților

Conferința de presă a fost presărată, destul de des, despre atacuri la adresa lui Ludovic Orban, care a fost denumit LuCOVID, la adresa lui Victor Ponta, denumit de către Cozmin Gușă: Pontache, dar și la adresa lui Gabriel Comănescu. Atacurile fiind aceleași: că ar conduce din spate. Au fost blamate acțiunile acestora, dar și faptul că ar juca murdar.

Cozmin Gușă vrea să-și cumpere locuință în sudul litoralului

Cozmin Gușă a declarat, printre altele, că s-a gândit să-și achiziționeze o locuință în sudul litoralului întrucât zona aceasta, spune el, va crește mult, mai ales sub cooronarea lui Mohammad Murad. Acesta a spus că, astfel, va sta mai mult în Constanța, vreo 3 – 4 luni pe an. Mai mult decât atât, fiul lui Cozmin Gușă dorește să investească în mass media.

Gușă: A crescut numărul de flotanți la Mangalia

”În ultima perioadă, apropo de disperarea lui Cristi Radu, pe care l-am cunoscut la un moment dat pentru că avea niște nevoi, numărul de flotanți a crescut cu circa 700 în Mangalia. Am listele la 274 dintre ei. Dacă ne reamintim că în 2016 s-a câștigat cu vreo 1.200 de flotanți care erau cazați la hotelul Prahova din Neptun, e limpede că se încearcă o strategie similară. Atenționez astfle instituțiile statului să se uite cu mai multă atenție într-un municipiu mafiotizat, în care să vedem dacă CSM-ul va avea ceva de spus”, a mai precizat Gușă.

Cozmin Gușă: Diferența dintre Comănescu și Murad este una fundamentală

În continuare, a spus că îl cunoaște pe Gabi Comănescu, nu este prieten cu el, dar îl cunoaște. ”Am avut conversații civilizate de vreo 3 ori, cred. Între Mohammad Murad și Gabi Comănescu există o diferență fundamentală: De câte ori a făcut politică, Murad a făcut politică la televizor. E pasiunea lui de vreo 10 ani. Gabi Comănescu face o politică într-un mod ascuns. Asta este o diferență fundamental. Desigur că interese au ambii. Dar diferența dintre ei este că unul și le expune public, celălalt preferă să stea în spatele unor candidați și să finanțeze, probabil, într-un mod netransparent”, a spus Cozmin Gușă.

De ce PSD nu face public un sondaj?

În cadrul conferinței de presă, s-a discutat și despre faptul că PSD nu a dat publicității un sondaj până acum. ”PSD-ul vine în fața oamenilor nu cu manipulări de 2 lei, gen sondaje IRES, să nu mai spun altceva, vine cu fapte. Ne propunem o continuitate în realizări. Și nu vrem să manipulăm lumea cu sondaje. Partidul Social Democrat este partidul care lucrează partidul economic cu un consistent proiect social. E rău că ne luptăm pentru pensii? E rău că nu vrem șomeri? Păi dacă e rău, aveți dreptate. PSD-ul e de vină că e soare azi”, a spus Stroe Felix.

Însă, PSD va avea un exit poll duminică seara, existând, până în momentul de față, niște sondaje de calibrare.

Mai multe despre declarațiile spumoase, despre acuzații, strategii, sondaje, dar și multe alte subiecte interesante, puteți urmări în materialul video de mai jos:

Conferința de presă integrală:

CMF 21200019

Liliana IONIȚĂ, V.S., S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108