REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Sunteți de acord cu ordinul care limitează creșterea a maximum 5 porci în gospodărie doar pentru consum propriu, fără comercializare?

Sunteți de acord cu ordinul care limitează creșterea a maximum 5 porci în gospodărie doar pentru consum propriu, fără comercializare?

Replica API 9 martie 2020 | 23:04 1381

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu nu sunt de acord cu cresterea porcilor pe langa casa omului. in schimb sunt de acord cu adoptarea celor existenti: stop al meu Nicushor Porkushor! e la ingrasat acum la poarta alba, ii bag un mar in gura, ii coafez codita si la cuptor cu el.
0
2
Nicu rosu, moga, stroie, mareana, numai buni de abatorizat.
4
1
Klaus,Orban,Catu,Rares, si Turcan scroafa de renume mondial.
4
7
de acord, traiasca PNLul chiar sunt putin suparat 5 porci prea mult mai reduceti ! In schimb sa incurajati cresterea de caini ,pisici sa intelegem ca vin si ma multi lucratori din Asia?
6
6
Nici inca 50 de ani nu le va ajunge romanilor sa se civilizeze, educatie zero barat. Chiar si la orase am vazut ca se cresc animale care put la 2 m de locuintele vecinilor.
7
4
ia du-te tu de mana cu aia care gandesc ca tine pe la tara prin franta belgia olanda italia spania si nordul greciei asa la prima vedere. n-as sti sa-ti zic de scandinavi!
1
2
mai inteligenti decat avortonii de mai jos
3
4
Am avut 5 porci de ceva vreme incoa' in gospodaria mea numita Constanta,sageti ca Mazare,Strutul,Porcul Nicusor,Moga,Stroe,Fagadau,Cusu,eheeee e plin de porci inca...
7
3
Nu ai voie sa cresti mai mult 5 porci in curtea ta.In schimib ai voie sa cresti zeci de caini si sute de pisici ca nu se leaga nimeni de tine.
12
4
Cu extrem de putine exceptii,localitatile din Romania rurala se afla intr-o saracie lucie si oamenii de acolo traiesc in primul rand din ce reusesc sa-si creasca in batatura si in curte. Multi au plecat la munca prin strainatate si asigura supravietuirea celor ramasi in tara. Sa vina niste adevarati porci sa le restranga din putinul pe care-l au este de o porcarie imensa. NU suntem la nivelul economic al celor mari din UE,suntem inca intr-un fel de sistem de supravietuire medieval. Depopularea fortata a satelor prin masuri ca ,,datul cu manta'' pentru ca apoi terenurile sa fie usor praduite .
6
3
Sa ii creasca in conditii bune nu in mizerie cum sunt crescuti acum . Este normal ca si crescatori sa inteleaga ca nu se mai poate ca pana acum . Sa creasca nimalele in mizerie .
9
8
probabil noi si bulgarii mai crestem porci in gospodaria proprie si in alte parti . in restul tarilor din ue nu mai exista asemenea practici ............poate radeti dar este o alta regula pentru intrarea in shenghen ...migratia porcilor .........
7
8
cine are porci mai multi si mai mari? penle sau pesede?
7
8
Voi ati vazut in ce mizerie isi cresc porcii, cei de la tara?????
11
7
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaa
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212