REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sunteţi de acord cu protestul anunţat de Diaspora pe 10 august?

Sunteţi de acord cu protestul anunţat de Diaspora pe 10 august?

Replica API 7 august 2018 | 23:48 271

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai vreau sa vad comentarii de la lasii xare pleaca din tara la mai bine si se plang de ce nu facem noi ceva pentru ei. Puteti sa ca intoarceti, exista programe oferite de Guvernul asta PSD pe care il vreti jos care va ofera bani nerambursabili sa va intoarceti si sa puneti umarul la ridicarea tarii. Dar sunteti lasi si stati la caldurica si va plangeti. Puteam sa plec si eu si traiam gereste in alta tara pentru pregatirea pe care o am si totusi am ales sa stau sa lupt pentru aceasta tara. Nu iesind in strada de cate ori se schimba conducerea. Am facut-o muncind mai mult decat diaspora.
0
0
Dar de ce nu aveti rabdare pana la vot?
0
0
si ai mei sunt aici de generatii;nu face confuzie intre romanii care au fost goniti de guvernarea de dupa''revolutie''si strainii de afara.Cei care muncim in afara Romaniei am veni si maine acasa,daca tara ar fi condusa de patrioti.In tragica noastra istorie,toti romanii care au facut ceva pentru popor au sfarsit tragic,ultimul erou asasinat fiind Ceausescu.ca sa nu credeti ca sunt vreun bosorog senil,va spun ca am 45 de ani si muncesc 12 ore zilnic,uneori 7 zile din 7,spre deosebire de iubitii bugetari si pensionari de lux ocrotiti de dragnev.noi romanii din afara vrem o Romanie fara penali!
11
2
daca m-ar ajuta cu ceva cei din afara as fi de acord cu ei. pe mine si familia mea, care traim aici de generatii, nu ne ajuta. cei din afara au venit de-a lungul secolelor sa fure si sa ne pacaleasca. caci doar este economie de piata. in italia vicepremierul deja declara public ca va alunga sclavii romani si bulgari.
1
3
Sunt romani carora nu le usor sa stea departe de tara, de familiile lor . Doar daca suntem uniti putem face ceva pt noi, pt copiii si nepotii nostrii. Trebuie sa facem ceva impreuna, altfel nu mai scapam de banda asta de hoti ai PSD, care ne-au acaparat si cat de curand, daca nu scapam de ei ne vor baga pumnul in gura mai rau decat Ceausescu. Sa ne alaturam si noi fratilor nostri din Diaspora !
12
2
Daca nu iesim afara cat mai multi , aceste javre , aceste lichele cu narav comunist care de 30 de ani nu fac altceva decat sa fure si sa afunde in bezna tara . Pentru ca doar iei sa o duca bine . UITATI CUM DE DOI ANI NU VOR ALTCEVA DECAT SA SUBORDONEZE TOATE INSTITUTIILE CARE IN MOD NORMAL AR TREBUI SA FIE INDEPENDENTE . MUIE PSD SI SA II ARUNCAM LA GROAPA DE GUNOI A UITARI .
10
4
Daca s-ar protesta si impotriva statului paralel care reprezinta mafia adevarata as merge si eu. Toata tara asta a fost furata si vanduta de catre servicii si politicienii acoperiti ai serviciilor, tampitilor.
10
4
Nu din dragoste fata de alte tari au plecat romanii afara,ci de nevoie si multi de scarba produsa de sistemul de munca si plata din Romania,din scarba fata de sistemele politice de orice orientare au fost ele,din grija fata de propriile familii injosite in tara de catre mafii politico economice. Protestul lor este in van,pentru simplul motiv ca absolut nici o formatiune politica nu poate face ce este drept si bine pentru tara,chiar daca ar dori asta,din cauza ca marea mafie este inca puternic consolidata si populatia aproape complet dezinformata si alienata,dezbinata.
11
1
Ce haios? Oare chiar suntem asa de handicapati incat sa inghitim toate gogosile USR-sto-PNL-iste? De ce nu isi asuma acest miting? Le e frica sa se expuna public. Daca voi credeti ca diaspora a venit in luna august in concediu ca sa o arda aiurea pe la mitinguri anti PSD-iste va inselati amarnic. Aia sunt oameni care muncesc in afara tarii pentru bani si in concediu se odihnesc, nu rezolva treburile opozitiei din Romania.
8
9
daca nu ar fi cei din diaspora cum ar mai creste asa zisa economie????
8
3
pt ghioarla de european, nu pot sa-ti raspund decat cu MARS javra, asa se rapunde cainilor care latra dar nu au argumente sa spuna ceva concret
4
2
sa ne amintim cum iti dadeam si atunci muie cu cacat tie pesedist odinar !!!
5
9
toti astia de afara de ce nu recunoasteti ca ati plecat majoritatea atunci cand basescu a taiat salarii si pensii, s-au inchis spitale, s-au falimentat firme pentru ca nu mai mergea nimic in tara, chiar el va spunea ca daca nu va convine sa plecati afara! Bun si acum daca psd ne e bun asa cum e, care e alternativa? aceeasi gasca de atunci da?
9
15
afara granitelor nu pot intelege de ce lui Dragnea i se da muie simbolic deocamdata.i se va da si real,putintica rabdare.vor merge incolonati spre aeroport spre auto-exilare sau puscarii.Cei care muncesc in alte tari au alte pretentii d.p.d.v uman si social si garantez ca 3 sferturi ar reveni si maine in Romania daca am avea o tara condusa in mod responsabil.votantii psd asistati social fraudulos ca de ex.aia din H.Coanda sa tina ciocurile inchise sa nu mai croncaneasca a paguba.MUIE DRAGNEA PSD.
18
8
cineva mai jos zice ca legea electorala trebuie schimbata. Sunt de acord votul ar trebui sa fie in puncte - functie de cat platesti la stat MINUS ce primesti de la stat. Adica daca eu am impozit impozit taxe indirecte taxe de propietate 100.000 Ron pe an sa am 100 de puncte de vot.
7
3
Ase este cretinule!!! In tara toate sunt bune si frumoase sub obladuirea partidului de cacat psd-alde....Chiar nu stiu ce vor fraierii aia de afara?
11
5
De acord cu Zorba. Dar tare mi-e ca adevarata diaspora nu va veni la protest, ci va fi deturnat tocmai de ong-uri, partide-care toate merita sa ia MU1E la vrac, si altii interesati. Toti care sunteti de buna credinta: nu va lasati manipulati, nu-i mai credeti pe cuvant pe niciunii- fie ca sunt de stanga, dreapta sau naiba stie de unde! TOTI sunt la fel. Oamenii cinstiti si de buna-credinta nu au acces in functii de conducere. Din 4 in 4 ani puteti chipurile alege- dar de fapt vi se serveste acelasi rahat, insa colorat diferit!!! Ajunsi in functii, TOTI, doar duc tara de rapa!
16
1
sunt de acord pentru ca este democratie, problema e ca ei nu prea stiu ce vor cu acest protest in afara de a fi trendy
4
9
ti ai luat ajutorul luna asta?
15
6
Este total aiurea. de ce niste indivizi care nu mai au habar ce se intimpla in tara, ei fiind preocupati sa impuste un euro in strainatate sa ne influenteze viata noastra, a celor ce sintem in tara. Legea electorala trbuie scumbata.
8
19
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
9
18
Da,este protestul lor,cu specificul lor si orice amestec al unei formatiuni,fie partid sau ONG din tara este toxic. Diaspora uriasa romaneasca inseamna incapacitatea tuturor guvernelor de dupa 1989 in a faca tara sa se dezvolte pozitiv. Orice partid contemporan este de cel mai mare cacat daca participa la acea demonstratie,adica sa profite de oamenii veniti din afara ca sa-si faca ei insisi publicitate.
23
2
Romania intra in faza neocomunista pe nesimtite.Poporul Roman este credul si inghite orice ,daca i se da ceva de pomana.
8
12
Au plecat la mai bine inseamna ca nu esti roman.Stai in tara care te ai nascut nu sclav in diaspora.
13
23
Cum sa nu fim de acord . Chiar vom participa . Daca nu ne mobilizam si sa le cerem penalilor sa plece , prezentul nostru si viitorul copiilor nostri este la cheremul acestor nenorociti care de aproape 30 de ani neau tot dus in prapastie . Sa plece infractorul dragnea cu toti acoliti sai si sa lase poporul asta sa isi gaseasca linistea . MUIE PSD , MUIE DRAGNEA SI TUTUROR INFRACTORILOR CARE SUNT ALATURI DE EL .
20
12
NU SUNT DEACORD,,,SA LE INTERZICA SI DREPTU LA VOT.
15
22
Da! Categoric daaa...... !! E democratie, nu dictatura. Nu este dictatura lui Dragnea si a acolitilor lui! Fara penali si ipocriti! Ne-am saturat de minciunile si arogantele lor , ale ciumatilor.
34
11
Ma duc la buc sa bat pe toti anti PSD is sa i caut masina llui Razvan sa i dau foc !!
9
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218