REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Surpriză neplăcută pentru un constănțean! Și-a găsit mașina LOVITĂ, în PORTUL TOMIS

Surpriză neplăcută pentru un constănțean! Și-a găsit mașina LOVITĂ, în PORTUL TOMIS

Replica API 1 decembrie 2021 | 15:04 7279

Și-a lăsat mașina parcată preț de câteva minute, iar când s-a întors și-a găsit parbrizul crăpat. Este pățania unui constănțean care, în cursul serii de duminică, 28 noiembrie, în jurul orelor 16:30 – 17:00, conform spuselor sale, și-a staționat mașina în parcarea din Portul Tomis, Poarta 1, zona restaurantului The View, iar la întoarcere a găsit mașina avariată. Bărbatul în cauză a depus o plângere, iar oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Surpriză neplăcută pentru proprietarul unui autoturism parcat în parcarea din Portul Tomis. Acesta spune că și-a parcat mașina în zona restaurantului The View, pentru a face o plimbare. Doar că marea surpriză a avut-o atunci când s-a întors, mașina fiind avariată, parbriz spart și stâlpul dreapta lovit. Evenimentul s-a petrecut în cursul după-amiezii de duminică, 28 noiembrie. Nu se știe dacă incidentul s-a produs pe fondul unei răzbunări, cert este că acum proprietarul autoturismului este bun de plată. În mediul online, oamenii au venit un posibile variante pentru ceea ce s-ar fi putut întâmpla. ,,Ia în calcul să îi fi scăpat unei păsări ceva din cioc. Am văzut cu ochii mei când un pescăruș a scăpat o rapană pe parbrizul unei mașini în aceeași parcare, iar femeia nu știa cine îi va plăti parbrizul”, este unul dintre multe comentarii.

Poliția face cercetări

Conform reprezentanților IPJ Constanța, proprietarul autoturismului a depus o plângere. ,,Persoana în cauză a depus o plângere, iar oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, au declarant reprezentanții IPJ Constanța.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cimd parchezi ca ula,ti.o mai si iei!
0
0
Din cum se vede pe stalp, e o sansa sa fie pescarusi negri cu ochelari de soare.
0
0
Nu se rezolva nimic
5
1
Eu am vazut o pisica cazand de pe o cladirea spit de pe sulmona avariind parbrizul unai masini parcata langa cladire.Deci totul este posibil.
4
1
Pare urma unei insecte ce purta casca de motociclist.
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468