REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tânăr din Constanţa, dat pe mâna poliţiştilor: a furat două telefoane!

Tânăr din Constanţa, dat pe mâna poliţiştilor: a furat două telefoane!

Replica API 25 iulie 2015 | 00:24 238

Aveţi mare grijă cui deschideţi uşa: hoţii se dau drept turişti şi vă fură din casă! Joi, 23 iulie a.c., ora 20.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Constanţa, în apropierea Şcolii Gimnaziale nr 8, a observat o femeie care le făcea semne disperate cu mâna. Aceasta a declarat că în urmă cu câteva minute o persoană a pătruns în locuinţa sa şi că a surprins-o în holul apartamentului. A mai adăugat că aştepta un vecin şi a lăsat uşa apartamentului deschisă. Cel care a intrat în locuinţă a întrebat-o dacă nu are camere de închiriat. Femeia a răspuns că nu închiriază camere pentru turişti. Mulţumit de răspuns, a plecat, dar nu cu mâna goală, a luat cu el şi două telefoane mobile aflate pe o măsuţă. Acestea au fost sustrase cu câteva momente înainte de a fi descoperit de proprietar. După câteva minute femeia şi-a dat seama că a fost furată şi a alertat echipajul aflat în zonă. Le-a descris jandarmilor semnalmentele persoanei, aceasta fiind depistată la câteva străzi distanţă. La vederea echipajului, S.A., de 25 ani, din Constanţa a aruncat cele două telefoane mobile într-un tufiş.

A declarat că nu ştie nimic de telefoane şi că sigur le-a pierdut cineva din zonă. A fost condus la persoana păgubită care l-a recunoscut imediat pe făptaş. A fost predat la sediul Poliţiei Municipiului Constanţa pentru continuarea cercetărilor. Jandarmii constănţeni recomandă să ţineţi închisă uşa casei chiar dacă sunteţi acasă şi aşteptaţi în vizită prieteni. De asemenea, trebuie să acordaţi atenţie maximă persoanelor care sună la uşa dumneavoastră sau pe cele pe care le primiţi în casă. Dacă persoana necunoscută se prezintă într-o calitate oficială, solicitaţi legitimaţia de serviciu şi notaţi datele de pe document. Verificaţi cu atenţie persoanele care vin pentru deranjamente telefonice, deratizare sau cele care solicită să le închiriaţi o cameră. Nu primiţi în casă cerşetori, negustori ambulanţi, sau orice alte persoane de condiţie îndoielnică.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108