REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tânără din Mangalia, GĂSITĂ MOARTĂ pe plaja din Vama Veche!

Tânără din Mangalia, GĂSITĂ MOARTĂ pe plaja din Vama Veche!

Replica API 2 iulie 2019 | 01:18 1060

Descoperire șocantă pe plaja din Vama Veche! Trecătorii au sunat la 112 în dimineața de luni, 1 iulie, după ce au găsit, în zona ”La Baldachine”, trupul unei tinere.

La fața locului au ajuns cadrele medicale, care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea, declarându-i decesul. Menționăm că este vorba despre o tânără, în vârstă de 19 ani, din Mangalia. În momentul în care a fost găsită pe plajă, era dezbrăcată. La circa 70 de metri distanță de ea, printre șezlonguri, oamenii legii au găsit lucrurile personale ale fetei, fiind vorba de haine, telefon etc.. Potrivit primelor rezultate ale cercetărilor de la fața locului, nu există suspiciuni cu privire la deces, pe trup nefiind găsite semne de violență. Cert este că tânăra s-a înecat. Acum rămâne de stabilit dacă accidental sau dacă a fost vorba de suicid. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a producerii nefericitului eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu s-o ierte. Dumnezeu sa-i ierte si pe lanagii cretini care comenteaza rautacios. Cand viata le va da un sut in cur se vor mira ca nimeni nu o sa-i ajute,pentru ca au fost rai si toxici imprastiind o reala putoare in jurul lor. Da Relule,e valabil si pentru tine. Apropo,de ce esti invidios ca unele fete sunt atragatoare,duci lipsa cumva de puli in cur? Esti pe invers si de asta ai ceva impotriva fetelor,ca-ti limiteaza numarul partenerilor care sa te umple?
3
0
Relule tocmai ca nu a vrut sa se babardeasca si a aruncat o ala in apa ca a pierdut timpul degeaba
0
4
Luav as Muradul in pix. Astia care va e dor de detonari si fecioare mergeti la ei nu ii mai lingeti pe aici!
2
2
Relule du-te dracu de auto stiutor ce esti tu,ai prostule copii?Daca ai,taci in plm,daca nu ai grija ca roata e rotunda,unde lovesti,acolo primesti
4
0
Sigur esti dus!
7
0
Era buna de pula? Ce pizda masii cauta pe plaja? Sigut a babardito un cordsc in cur. Apropo: vand Nokia 3310.
5
21
Fata e din Valcele. O cheama Madalina Ioana
3
9
Cine e fata?
4
1
pai la cate belenghere ai supt tu de la conationali de ai lui mu rad, e normal sa ne vorbesti asa, sa ne faci puturosi, saraci si asistati... tu ti rasa ma tii de cordaciune
2
7
Mama fetei a aflat de ea la 06:15, a fost sunata.
6
1
Poate a fost chiar impinsa
2
4
Elena, esti fotuta in corr ? Ai gresit articolul , beata mea !
14
13
Daca se stie ca e din Mangalia, dati si numele.Poate e o ruda, cunostinta, vecina... si asa se afla mai repede de tragedie.
10
5
sa vina ma-ta , poate te pune femeie de sevici !....sau de servicii , sper ca esti buna....
15
9
Urat popor sunteti. Tot pe Murad il denigrati, ca face auzi pe banii altora.. dar romanii vostri de ce nu fac mah? Putorilor ce sunteti.. au ajuns sa vina strainii sa dezvolte afaceri, ca romanilor le e urat sa munceasca.. d aia sunt 5 mil de asistati in tara asta.. fratii Micula au cumparat la pret de nimic si au lasat in paragina, de astia nu ziceti nimic nu? Hai siktir!
15
25
cine este fata???
19
8
O tragedie greu de prevazut. Pacat de varsta ei.
29
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367