REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tânără găsită moartă într-o biserică, după ce plecase în căutare de fantome

Tânără găsită moartă într-o biserică, după ce plecase în căutare de fantome

Bianca NEDELCU 12 aprilie 2024 | 00:00 456

O franțuzoaică în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă într-o biserică abandonată din nordul Italiei. Ea căuta o casă bântuită despre care se crede că ar avea fantome, a transmis poliția.  

Tanara gasita moarta intr-o biserica, dupa ce plecase in cautare de fantome

Ea le-a spus membrilor familiei despre planurile sale înainte de a părăsi satul de lângă Lyon, unde locuia, a declarat pentru CNN o purtătoare de cuvânt a poliției din orașul La Salle. Autoritățile cred că victima ar fi putut încerca să realizeze o cascadorie celebră pe TikTok, adăugând că moartea ei ar putea avea legătură cu un concurs de vânătoare de fantome care se desfășoară în Franța pe platforma de socializare.

Celelalte teorii  sunt că a fost o „crimă consimțită", un sacrificiu sau o încercare de a realiza o farsă pe rețelele de socializare în biserica desacralizată. Poliția caută în continuare un tânăr care a fost văzut cu ea. Există, de asemenea, alte două cazuri de persoane dispărute în zonă, despre care poliția spune că ar putea avea legătură.

Victima a fost văzută în zonă împreună cu un bărbat, ei fiind îmbrăcați ca niște vampiri. Un martor interogat de poliție spune că tânăra era palidă și arăta ca un „cadavru ambulant". Femeia moartă, al cărei nume nu a fost dezvăluit, fusese înjunghiată cu ceea ce anchetatorii spun că ar fi un cuțit de camping și sângerase până la moarte, potrivit medicului legist. De asemenea, ea avea două focuri de armă în gât și unul în abdomen, despre care poliția spune că ar fi putut fi aplicate după ce a murit. Nu existau semne de luptă, spune poliția. Lângă cadavrul ei au fost găsite un pachet de bezele roz și câteva alimente cumpărate de la un magazin local, iar ea purta jambiere bej și un hanorac sub o haină lungă de culoare închisă. Femeia nu avea documente sau telefon mobil atunci când a fost găsită.

Procurorul din zonă, Manlio D'Ambrosi, a declarat presei locale că se investighează, de asemenea, prezența unei furgonete de culoare vișinie care a fost văzută pe imaginile de supraveghere în apropierea bisericii abandonate săptămâna trecută, potrivit stirileprotv.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272