REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Tânărul care a vandalizat mașinile din Viile Noi a fost reținut. Video

Tânărul care a vandalizat mașinile din Viile Noi a fost reținut. Video

Victor ROTARU 27 septembrie 2023 | 15:06 2865

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 09.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele unui autoturism, parcat pe strada Șoseaua din Vii.

Tanarul care a vandalizat masinile din Viile Noi a fost retinut. Video

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. 

La data de 25 septembrie a.c., persoana bănuită a fost identificată ca fiind un minor, de 15 ani. Astăzi, 27 septembrie, în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore.

Video:


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copilul asta are cerculețe lipsa la creerea.... un psihopat...de ce este in libertate ? Nu prezintă pericol public după faptele comise ? Incredibilă Justiție !!!
5
0
Vreau sa ul spanzure...vreau ca in Iran......
3
0
viitor politician, o sa vedeti ca ajunge departe, are succes de mic,
6
1
Respect pt.postul domnului"Popescu",adevarat ati grait.
2
1
De ce nu spuneti ca acelasi copil a dat foc blocului de pe grindeanu? I au dat drumul fara sa i faca nimik
10
1
m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/tanarul-de-15-ani-care-a-taiat-cauciucurile-a-zeci-de-masini-din-constanta-a-fost-implicat-in-incendierea-unui-bloc-in-2021
3
2
Noi la Cernavodă stăm la umbra, dormim acasă la tura de noapte, ne folosim de Dusterul de serviciu pentru cumpărături personale, plimbat neamuri, trai pe vatrai la poliția locală!
5
2
Daca si despre aninalul asta spuneti ca este copil nu stiu ce sa mai zic.
26
2
plateste tacsu cate un set nou de anvelope tuturor pagubitilor sau il baga pe pu toarea de fiisu la munca silnica in favoarea comunitatii pana se strang banii necesari despagubirii tuturor celor prejudiciati. Indiferent de varianta, la final, si el si tacsu biciuiti public in piata, ca sa-i vada si altii care mai au asemenea porniri.
16
1
Rugăm politia sa faca niste razii prin inel 2 sa vada cum stau betivii zilnic in fatala pn7 :se fac gratare,consum maxim de bautura si multa gălăgie in prezsnta copiilor minori!
11
1
Educativă PURADEII......!!!!
7
1
Să plătească tacsu anvelopele la țiplă adică noi și pulifriciul la bulau
18
2
Votăm Noua Dreaptă ! Garda Civică pe strazi si internat la reeducare.
12
10
Da. El a facut calculul energetic
6
3
Minorul asta a avut vreo legatura cu incendierea apartamentelor din Km.4-5?
16
2
Mu..tului asta minor trebuie sa i se taie coitele si cateva degete, ca sa nu faca urmasi sau alte fapte de genul asta. Dar, la ce la..gii de judecatori speciali avem in Constanta, o sa ii dea arest la domiciliu si o sa il condamne la prezentarea lunara la Serviciul probatiune, pentru maximum 2 ani. Cat despre pagubele provocate, cine le plateste?
22
3
Impuscat in cap va rog, fara mila fata de delicventi- infractori in devenire, multumesc.
27
5
Copilul nu are nicio vina. Parintii trebuiesc retinuti. Ministra invatamantul Ambrambutica trebuie retinuta. Ministru de finante care vinde tara trebuie retinut. Presedintele cu tot cu Romania lui educata trebuie retinut. Nu un biet pusti de 15 ani care e clar o victima a sistemului
4
27
Copilul nu are nicio vina. Parintii trebuiesc retinuti. Ministra invatamantul Ambrambutica trebuie retinuta. Ministru de finante care vinde tara trebuie retinut. Presedintele cu tot cu Romania lui educata trebuie retinut. Nu un biet pusti de 15 ani care e clar o victima a sistemului
3
29

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468