REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Tănase Stamule: Guvernul intenţionează să menţină voucherele de vacanţă

Tănase Stamule: Guvernul intenţionează să menţină voucherele de vacanţă

Replica API 11 noiembrie 2020 | 00:00 1215

Guvernul intenţionează să menţină voucherele de vacanţă, a declarat, joi, Tănase Stamule, consilierul pe probleme economice al premierului României, menţionând că informaţiile care au apărut în spaţiul public, potrivit cărora s-ar dori renunţarea la acestea, sunt ''fake news''.

"Am avut şi sectoare economice pe care nu am putut să le ajutăm atât de mult pe cât am fi vrut să le ajutăm, în zona HoReCa în special. Am prelungit voucherele de vacanţă. Menţinem voucherele de vacanţă. Este un 'fake news' aruncat în spaţiul public că nu le vom menţine. Nu este adevărat!", a afirmat Stamule, la cea de-a VIII-a ediţie a evenimentului "Business Challenge".

Acesta a adăugat că Executivul pregăteşte şi alte instrumente pentru scheme de ajutor de stat destinate industria HoReCa.

"Avem această schemă de granturi şi de ajutor de investiţie de la Ministerul Economiei de 1,5 miliarde de euro, adică 7 miliarde lei care intră în economie din fonduri europene. Pregătim şi alte instrumente pentru scheme de ajutor de stat pentru industria HoReCa, tocmai pe bugetul de anul viitor. Acest sector va mai fi încă o perioadă afectat din motive de pandemie", a susţinut consilierul premierului, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
guvernul putea obliga privatii sa dea bonuri de vacanta daca dorea.in schimb observ ca toate eforturile guvernului meu se canalizeaza pe protectia sistemului bugetar,ca doar bugetari sunt si ei.Cei din privat sa se descurce fiecare.aici e nedreptatea smechere prost.Capitalismul se pare ca e doar pentru mediul privat,bugetarii chiar si in pandemie au protectia guvernului nelimitata.
0
0
daca esti prost cand asti mic, cand esti mare numai postezi!!! pai mai MUISTULE CHIAR ASTA ce ai cerut tu a dat guvernul ti-a spus si ala de la 14:44, guvernul NU-I poate obliga pe privati sa dea bonurile, le-a dat in schimb facilitatea de a-si scade suma din impozitul pe profit deaca le acorda si sa fie cu toate taxele la zi!!! Asa e in capitalism, LOGIC pentru cine judeca, doar pentru muisti ca tine cu 1 singur neuron si ala flasc nu e clar!!!
0
0
daca tot e asa cum afirma ''muistul'' de la 14;44,ca guvernul sa dea in mod egal tuturor dreptul de a avea aceste bilete de vacanta?esti angajat in Romania,indiferent unde lucrezi.ca esti paduche de buget sau sclav la privat sa iei automat biletul de vacanta?
0
0
Legea este valabila si pentru sectorul privat. Dar pentru unii este greu sa caute, sa citeasca si sa ceara patronului. Daca au curaj, daca nu, comenteaza din spatele tastaturii!
2
0
cititi ma legea sa vedeti ca este valabila si pentru privati!!! dar guvernul nu poate obliga privatii sa dea aceste tichete ramane sa le cereti voi sclavilor si mai conditioneaza privatii de plata tuturor taxelor la zi asa ca sa stiti ca la stat nu exista evaziune fiscala!!!
2
0
ceilalti se mai gandesc,aici e toata cheia problemei.
0
2
vani aruncati in vant .Bugetarii au salarii foarte mari sa-si plateasca distractia din bani proprii.
1
3
Pentru bugetari!Pentru cei din mediu privat?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212