REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Tavan fals, prăbușit peste meseni la un restaurant- Plan roșu de intervenţie

Tavan fals, prăbușit peste meseni la un restaurant- Plan roșu de intervenţie

Victor ROTARU 7 noiembrie 2022 | 08:33 3177

Tavanul fals al unui restaurant din municipiul Brăila s-a prăbuşit peste mese, duminică seară, fiind activat Planul roşu de intervenţie. În local erau aproximativ 60 de persoane. La fața locului s-a deplasat și inspectorul șef al ISU Brăila.

Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, precum şi grupa operativă la nivelul ISU Brăila.

„La faţa locului s-a deplasat şi inspectorul şef al ISU Brăila. Până la momentul actual nu au fost persoane asistate medical", a precizat colonelul Ștefan Stoian de la ISU.

La locul incidentului, sunt mobilizate 4 autospeciale de stingere incendii, 2 echipaje de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD şi 5 salvări de la SAJ Brăila.

Trei persoane au primit îngrijiri medicale. Două cu traumatism cranio-cerebral minor și o persoană cu un atac de panică). Acestea au primit îngrijiri medicale din partea echipajele SAJ și care nu au necesitat transportul la spital.

Suprafața afectată a fost de 250 metri pătrați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu inteleg de ce nu au prins vreo 4-6 stalpi metalici pe verticala care sa sustina intreg cadrul ala metalic de pe tavan si apoi nu s-ar mai fi intamplat absolut nimic. S-au zgarcit pentru cativa stalpi si acum au paguba mult mai mare. Stalpii aia puteau fi imbracati frumos tot cu placi de rigips si eventul cu ceva polistiren decorativ, dupa cum vad ca au si ramele alea de oglinzi sau ce naiba sunt aici in stanga imaginii. Deci s-ar fi potrivit si la design, i-ar fi conferit un aspect mai placut, era mai sigura cladirea si nu-i mai pata nici "imaginea localului" acest incident. Se gasesc niste coloane d-alea decorative din polistiren pentru stalpi, zici ca sunt monumente d-alea din Italia, atat de frumos arata. Uite ce rau il arde la buzunar pe proprietar acum, daca a fost zgarcit...
12
0
NU AU INVATAT nimic in urma tragediei de la COLECTIV... Ar trebui interzise tavanurile false de orice fel, cu exceptia celor de acasa. Localul asta ar trebui inchis definitiv, sa plateasca amenzi usturatoare si sa dea banii inapoi pentru ca au stricat evenimentul, plus daune victimelor. Nu sunt eu mesterul manole, dar cum mama naibi era prins cadrul ala metalic, in 2-3 holsuruburi? Normal ca s-au desfacut de la vibratii, de la muzica data tare, probabil si de la cutremurul recent. Era de ajuns sa se fi slabit cateva, ca au luat-o "la fuga" toate. Gravitatia!!! Tavanurile false de genul asta ar trebui interzise in scoli si alte cladiri unde se da muzica la refuz. Nu e logic ca vibreaza ca o coala de hartie intreg tavanul ala din cauza muzicii? Normal ca se slabeste sistemul de prindere din cauza vibratilor si smuciturilor alea de "du-te-vino" pe ritmuri de... manele. N-ati vazut cum "urla" tabla la dacie cand dati manelele la refuz? Ei bine, fix asta s-a intamplat si cu tavanul. E ca si cum ai trage de structura aia metalica pe ritmul de manele, banuiesc... "Heirup, heirup" pe ritmul de manele si dupa vreo 2-3-10 albume de "heirup" iti vine in capatana tot tavanul. Hahaha! Nici Dorel nu mai e ce era pe vremuri. Inainte facea "lucrare", acuma da direct buleala, de cand s-a facut "influencer".
12
0
ca nu muriti de la cateva placi de rigips si cateva profile care v-au cazut in cap!
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272